Obavijesti

Sport

Komentari 41

Mamić ljutit na Soudanija: To što je napravio je neoprostivo

Mamić ljutit na Soudanija: To što je napravio je neoprostivo
1

Alžirac je pokušao driblati na 20-ak metara od svog gola, izgubio je loptu, a Dinamo je primio gol. Mamić ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici i 'modri' su preokrenuli...

VIDEO

U utakmicu smo ušli dosta mlako, nekako bez žara. Drugo poluvrijeme kao da je izašla neka druga momčad na teren, stvorili smo puno šansi i zasluženo pobijedili, rekao je Domagoj Antolić nakon teške pobjede protiv Zagreba u Kranjčevićevoj.

'Modri' su ovom pobjedom ostali ispred Rijeke s kojom igraju za tjedan dana.

- Sada slijedi Rijeka, trenutačno najjači hrvatski derbi. Teren će biti puno bolji nego što je bio protiv Zagreba i to nam dogovara - kaže kapetan.

Zoran Mamić bio je bijesan na Soudanija. Alžirac je u 30. minuti krenuo driblati 20-ak metara od svog gola, izgubio loptu, a Dinamo je dobio gol. Mamić ga je kaznio odmah na poluvremenu kada ga je ostavio u svlačionici.

- To što je Soudani napravio je neoprostivo. Šansa se može promašiti, to je najmanji problem, ali ovo je ozbiljan posao i to se ne smije događati - kaže Zoran Mamić.

Dinamo je ponovno imao velike probleme s realizacijom, pogotovo Fernandes koji je promašio tri čiste prilike. Točnije, skinuo mu ih je Livaković.

- Nama je ovo već druga utakmica zaredom da igramo na ovakvom terenu. Pa, ovdje je lutrija kako će ti lopta odskočiti. U te posljednje dvije utakmice stvorili smo najmanje deset 'mrtvih' prilika gdje su naši igrač izlazili sami na golmana, no nismo zabili.

Penal? Čist k'o suza

Dinamo je pobjednički gol zabio iz penala, po nekima sumnjivog. No buduća jedinica Dinama, mladi Livaković, nije se dao uplesti u tu priču.

- Dobro je pogodio stranu - kroz smijeh je rekao odlični golman Zagreba.

U poluvremenu su u igru ušli Pjaca i Šovšić i Dinamo je odmah živnuo.

- Prošao sam dobre pripreme pa se osjećam dobro. Prvo poluvrijeme smo slabije ušli, ali smo u nastavku bili bolji i zasluženo pobijedili - rekao je Šovšić na kojem je i napravljen penal iz kojeg je Hodžić zabio za slavlje:

- Penal? Ma bilo je kontakta, sapleo me. Ušao je između mojih nogu, sigurno je bilo kontakta. Nema dvojbe. Zadovoljan sam svojom igrom, dobro sam trenirao, vjerujem da će ovo biti bolje proljeće. Sada je bitno samo da smo ispred Rijeke - zaključio je jedan od autora Dinamova preokreta u Kranjčevićevoj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu