Obavijesti

Sport

Komentari 255

Mamić: Malo me boli, ali dobro sam. Još sam i dobro prošao...

Mamić: Malo me boli, ali dobro sam. Još sam i dobro prošao...
1

Zdravko Mamić dan nakon napada kaže da ga je za sve kriva politika koja pušta da huligani rade što žele: 'Pa, čovječe, moja nećakinja završi u zatvoru zbog SMS-a, a ovoga su već pustili?!'

VIDEO

Dan nakon skandaloznog napada na rivi u Bolu, u kojem je prošao sa šakom u glavu i nenadanim kupanjem, Zdravko Mamić se oporavljao na moru. Točnije, na jahti kojom je i doplovio do Brača na proslavu bratova rođendana.

- Dobro se osjećam, malo me boli, ali sve je sad u redu. Nisam išao u bolnicu, otišao bih da me više boljelo - javio se Mamić s Brača, gdje se odmara u društvu prijatelja i braće, Zorana i slavljenika Stojka.

- Na kraju sam još i dobro prošao, sreća je što sam upao u more, jer sam izgubio svijest u tom trenutku - dodao je potreseni Mamić.

VIDEO

Napadač, 22-godišnji Bračanin, pokušao je pobjeći nakon što je udario Dinamova savjetnika, no dostigli su ga i zaustavili Mamićevi prijatelji. Priveden je odmah nakon incidenta, a na slobodu je pušten već jutro poslije.

Nakon što je priznao napad na najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa, sudac mu je - “zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnome mjestu” - izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta sa Zdravkom Mamićem.

Koji se ne ljuti na napadača...

- Ma ne, nisam ja ljutit na huligane, ljutit sam zbog politike koja je dovelo do toga da huligani mogu ovo raditi - rekao nam je Mamić pa nastavio:

- Zabrinut sam što se ovo događa. Pa, čovječe, moja nećakinja završi u zatvoru zbog SMS-a, a ovoga su već pustili?!

Policija je sudu predložila istražni zatvor za napadača na Mamića, a odluku o tome Prekršajni sud donijet će u roku od 30 dana.

Nije ovo prvi put da Zdravko Mamić doživljava neugodnosti na jugu Hrvatske. Seriju je otvorio Ivo Bego, bivši igrač Hajduka, koji je na Mamića nasrnuo tijekom utakmice između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Prije godinu dana, kad je došao na suđenje zbog “slučaja Bego”, na njega su letjele boce i baklje.

Zašto se uopće čudimo ovakvim napadima, kad su takvi prvo izmanipulirali, pa potom blagoslovili primitivce koji šakama liječe svoje frustracije, objavio je GNK Dinamo, između ostaloga, u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka