Obavijesti

Sport

Komentari 185

Mamić želi srpskog kapetana, roditelji mu ne daju u Dinamo?

Mamić želi srpskog kapetana, roditelji mu ne daju u Dinamo?
1

Zdravko Mamić ne pita za novce, želi Maksimovića u Dinamu, ali roditelji srpskog veznjaka su iz Krajine ili Republike Srpske i ne žele da im sin preseli u Zagreb, piše Kurir i navodi izvor iz Dinama

VIDEO

Nije tajna da Dinamo radi na dovođenju kapetana zlatne generacije "orlića" Nemanje Maksimovića, koji je predvodio Srbiju U-20 do svjetskog zlata prošle godine. Kurir piše kako je veznjak kazahstanske Astane na pragu potpisa za Dinamo, ali i kako cijeli transfer koče njegovi roditelji koji ne žele da im sin preseli u Zagreb.

- Zdravko Mamić opasno je zagrizao za Maksimovića. A kad se njemu sviđa neki igrač, on ne pita koliko košta. Već je sve dogovoreno s Astanom, ni mladi veznjak nema ništa protiv dolaska u Dinamo, ali njegovi roditelji to ne žele. Oni su porijeklom iz Krajine ili Republike Srpske - piše Kurir koji za sve navodi izvor iz Maksimira.

Maksimović je jedan od najboljih igrača zlatne generacije "orlića" i bio bi veliko pojačanje za "modre". Prema Transfermarktu, Maksimović vrijedi dva milijuna eura.

- Nismo još odustali od njega. Pa on bi za samo godinu dana u Dinamu vrijedio najmanje 17 milijuna. To je novac za koji mi prodajemo mlade igrače u Europu. Utakmice protiv Juventusa, Seville i Lyona garantirale bi Nemanji da je na oku skauta najvećih klubova - prenosi Kurir riječi bliskog suradnika Mamića.

Dinamo je navodno spreman platiti tri milijuna eura za Maksimovića. 

Isti iznos nudi i moskovski Spartak. 

- To je trebalo biti riješeno prije desetak dana, ali se odužilo. Maksimovićev vršnjak Petar Stojanović ima slovensku putovnicu, ali također je Srbin, igra u Dinamu i ne fali mu dlaka s glave. Nemanja i njegovi roditelji ne bi se trebali brinuti - otkriva bliski Mamićev suradnik za Kurir te dodaje kako bi mladi srpski kapetan u Zagrebu imao između 700.000 i 800.000 eura godišnju plaću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače