Obavijesti

Sport

Komentari 90

Ljutiti Diego stigao u Zagreb i odmah se obrušio na novinare

Ljutiti Diego stigao u Zagreb i odmah se obrušio na novinare
14

Diego Armando Maradona stigao je u Zagreb u pratnji djevojke Rocío Olive. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena od petka će navijati za svoje Argentince u finalu Davis Cupa u Areni

VIDEO

Diego Armando Maradona (56) nešto prije 23 sata sletio je u Zagreb. Dočekali su ga fotoreporteri i navijači, a jedan od njih imao je sliku "Božje ruke" u spomen njegovog čuvenog gola Engleskoj u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Meksiku 1986.

Maradona je stigao u pratnji 31 godinu mlađe djevojke Rocío Olive.

Sve o njoj pročitajte OVDJE.

15
| Foto: Insagram/screenshot

"Tretirate me kao idiota, neću pričati"

Nije mu sjeo tretman kakav je prema njemu pokazalo osiguranje koje ga je sprovelo zgradom do vozila, a ni činjenica da su ga novinari zatražili izjave bez organizirane konferencije za medije. Zato izjava nije ni bolo.

- Dobro sam putovao. Ovako neću govoriti, ovo je nered. Došli su pred Rocío i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizirali, govorio bih, a ovako neću - poručio je Diego argentinskim novinarima, odbijajući odgovoriti na pitanja brojnih hrvatskih kolega.

Maradona je iz Zračne luke Pleso otputovao u hotel DoubleTree Hilton gdje je smještena argentinska reprezentacija, iako je prvotno bilo planirano da odsjedne u drugom hotelu. Ni s kim nije komunicirao, već su ga odmah ispratili u sobu. U hotelu su pojačali sigurnosne mjere, pišu argentinski mediji.

Maradona stigao u Zagreb, dočekali su ga sa slikom 'Božje ruke' Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata on 24. studenoga 2016

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena i svjetski prvak 1986. od petka će navijati za svoje Argentince u finalu Davis Cupa.

Maradoni je tenis odmah iza nogometa.

Nije prvi put da je s reprezentacijom, a posebno cijeni Del Potra kojem je među prvima čestitao kad je ovaj dobio Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Maradonin dolazak na finale Davis Cupa u Hrvatsku čuvao se u strogoj tajnosti, a vijest da će biti na finalu Davis Cupa procurila je dan prije njegova dolaska. Argentinski tenisači obožavaju Diega, Leonardu Mayeru on je više od sportaša.

- Navijam za Bocu i obožavam Diega. Pa on je znao igrati sa slomljenim gležnjem - rekao je Mayer, koji bi protiv Hrvatske trebao igrati u paru s Delbonisom.

VIDEO: Nole, vidi što mogu

POGLEDAJTE GALERIJU: Diego u Zagrebu

Nabrijavao "gaučose" i tukao se u Dubrovniku

Bio je i na finalu 2006. u Moskvi između Argentine i Rusije. Iako su "gaučosi" izgubili, Maradona je u svlačionici održao motivacijski govor tenisačima i oduševio ih je.

Nije propustio ni nogometnu utakmicu Hrvatske i Argentine 1994. godine u Zagrebu, kao ni Davis Cup meču u travnju 2002. godine u Buenos Airesu gdje je Argentina dobila Hrvatsku u četvrtfinalu. Vodio je Diego navijanje s tribine, a tom prilikom poklonio je Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem deset.

Prije dvije godine Maradona je upoznao čari Dubrovnika i interventnu policiju koja je došla smiriti strasti nakon što se potukao na ulici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram