Obavijesti

Sport

Komentari 56

Hezonja: Neću igrati na Euru, Aco: Mario je malo frustriran

Hezonja: Neću igrati na Euru, Aco: Mario je malo frustriran
1

Težak udarac izborniku Aleksandru Petroviću zadao je Mario Hezonja, rekavši da se neće odazvati reprezentaciji. Petrović ipak nije odustao od Marija s kojim će još razgovarati

VIDEO

Mario Hezonja (22) otkazao je nastup za hrvatsku košarkašku reprezentaciju na predstojećem Eurobasketu.Veliki je to udarac za izbornika Aleksandra Petrovića, koji košarkaša Orlanda vidi važnim igračem u rotaciji.

- Mislim da se neću igrati na Eurobasketu, imat ću dugo ljeto s Orlandom, treninzi i sve ostalo. Ne želim sada razgovarati o tome, ali jednostavno ne vjerujem da ću igrati za Hrvatsku - rekao je Mario za košarkaški portal Trend Basket.

Vjerojatno bi bilo mudrije da je svoju odluku prvo rekao izborniku Aleksandru Petroviću, koji ga je nedavno posjetio u Americi, a ne nekom inozemnom mediju.

- Ta njegova odluka je svakako novi moment. Ne znam što da kažem, mislim da je Hezonja trenutačno malo frustriran svojim statusom u klubu - rekao je izbornik.

Petrović neće odustati od Hezonje, najavio je da će razgovarati s mladim košarkašem i pokušati ga uvjeriti da ipak nastupi na Euru za Hrvatsku.

- Treba ga sada pustiti na miru, da završi sezona i da se sve slegne. Pričat ću s njim opet sredinom lipnja pa ćemo vidjeti. Volio bih da promijeni mišljenje, no neću ga puškom tjerati da igra za Hrvatsku - istaknuo je Aco.

Hezonja je za Trend Basket otkrio na čemu će morati raditi kako bi popravio igru.  

- Ovog ljeta usredotočit ću se na konstantnost, prvenstveno u napadačkom dijelu. Želim da moja igra bude kompletna - dodao je Hezonja.

Osvrnuo se i na Darija Šarića, koji je u užem krugu kandidata za osvajanje nagrade 'rookieja' godine. Rekao je da su za Šarića stvari u početku izgledale loše, ali se Šiši snašao.

- Neke su ga stvari na početku frustrirale, ali sad je pronašao svoj prostor u momčadi. Sada igra odlično i nema toga što ne može napraviti - istaknuo je Hezonja.

Hrvatska košarkaška reprezentacija na Eurobasketu će nastupati u skupini C, zajedno s Rumunjskom, Mađarskom, Španjolskom, Češkom i Crnom Gorom. Početak prvenstva je 31. kolovoza, a finale se igra 17. rujna 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija