Obavijesti

Sport

Komentari 35

Mektić je pustio suzu, Krajan poručio: Svi su dali 200 posto

Mektić je pustio suzu, Krajan poručio: Svi su dali 200 posto
1

Jesam li zaplakao? Ma nešto mi je upalo u oko, haha, rekao je Nikola Mektić nakon emocijama nabijenog vikenda u Osijeku u kojem Hrvatska ipak nije uspjela prirediti (još jedno) čudo i proći dalje

VIDEO

Na žalost, nisam uspio malo više zakomplicirati meč. U prvom setu bilo je jako blizu. Tko zna, da je otišao na moju stranu, možda bi on osjećao pritisak. Poslije je on ubrzao loptu i bilo mi je teže, rekao je Nikola Mektić nakon poraza od Pabla Carreña Buste.

Španjolac je u odlučujućem, petom meču prvoga kola Svjetske skupine Davisova kupa svladao Zagrepčanina 7-6(4), 6-1, 6-4 i tako prošlogodišnjeg finalista poslao u razigravanje s jednom od drugih poraženih reprezentacija u rujnu.

- Mislim da sam servirao bolje nego jučer, to mi je bio jedan od načina kako sam dobivao poene, naročito nakon prvog seta. On je bio nadmoćniji, teško sam dolazio do poena iz igre. Kad god bih dolazio na kraće lopte, bili su to passinzi svaki put - dodao je Mektić.

- Suza? Nešto mi je upalo u oko, haha. Volio bih se vratiti ovdje, bilo je divno. Što dalje? Igrat ću parove sljedećih nekoliko tjedana. Ne znam hoću li igrati s Draganjom, imam malo bolji ranking od njega pa ne možemo igrati na istim turnirima, ali bio mi je gušt ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Španjolci se ni u najluđim snovima nisu mogli nadati ovako izjednačenom ogledu u osječkom Gradskom vrtu. No na kraju su ipak prošli u četvrtfinale, gdje će gostovati kod Srbije. Bez Marina ČilićaBorne Ćorića i Ivana Dodiga, ovakav rezultat svakako je ugodno iznenadio i izbornika Željka Krajana.

- Iznenađenje se nije dogodilo. Prije svega, treba čestitati momcima. Nitko se nije mogao nadati da ćemo imati 2-1 i biti na dva seta od pobjede. Svi su dali 200 posto mogućnosti i opravdali poziv. Publika ih je držala da pruže više nego što mogu. Treba odati priznanje i njima i navijačima - rekao je Krajan za HRT i dodao:

- Definitivno neće biti lako ostati u Svjetskoj skupini, ima mjesta za samo 16 momčadi Uvijek ima zemalja s nevjerojatnim igračima. Mi smo pokazali da imamo širinu, nadam se da ćemo igrati u najjačem mogućem sastavu. Samo tako možemo uspjeti.

Ćorić: Svaka čast na borbenosti

"Bravo za Franka, Antu, Nikolu i Marina! Svaka čast na borbenosti, bili ste jako blizu. Bravo i za Osijek, atmosfera je bila nevjerojatna", napisao je Borna Ćorić na Facebooku i pobrao brojne negativne komentare zbog neodazivanja na ovu reprezentativnu akciju.

Congrats to my friends Franko Skugor, Ante Pavic, Nikola Mektic and Marin Draganja for their amazing effort against...

Posted by Borna Coric on 5. veljače 2017
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka