Obavijesti

Sport

Komentari 140

Messi kakvog svijet ne pamti: 'Evo vam sad, kur*** sinovi!'

Messi kakvog svijet ne pamti: 'Evo vam sad, kur*** sinovi!'
6

Neymar je provocirao navijače Valencije pa je dobio plastičnom bocom u glavu, Messi je poludio i krenuo u obračun s navijačima, a iz Valencije su žestoko popljuvali suca Undiana Malllenca

VIDEO

Stao je pred tribinu s najžešćim navijačima Valencije i spominjao im majke u nimalo dobrom kontekstu. Ono što se dosad činilo nemogućim, izbaciti Lionela Messija iz takta, uspjelo je navijačima na Mestalli u subotnjoj utakmici.

Mallencov "poguranac" 

Barcelona je pobijedila Valenciju 3-2 što joj je bila prva pobjeda na Mestalli nakon gotovo dvije godine. Messi je zabio na asistenciju Rakitića za 1-0, no gol je trebao biti poništen jer je Suarez stajao u zaleđu i ometao golmana domaće momčadi.

To je bila prva od nekoliko velikih pogrešaka na štetu Valencije. Undiano Mallenco propustio je suditi čisti penal za domaće i usput dati Busquetsu drugi žuti zbog povlačenja pred kraj prvog dijela. Valencia je preokrenula i povela 2-1, Suarez je zabio za izjednačenje da bi Messi duboko u sudačkoj nadoknadi iz penala pogodio za 3-2.

Barcini igrači slavili su gol ispred tribine gdje su najžešći navijači domaćih, a Neymar je mislio da će biti zabavno ako ih malo "bocne" pa im je nešto dobacio.

Sramota navijača Valencije

Dobacili su i oni njemu. Plastičnu bocu u glavu. Nije prvi put da navijači Valencije imaju ovakve sramotne ispade i klub će sigurno biti kažnjen. 

Nakon što je Neymar dramatično pao od plastične boce, a s njim su glumački dio odradili i ostali, Messi je poludio. Stao je pred tribinu, stisnuo dvije ruke i dodatno zapalio već vruću atmosferu na Mestalli povicima prema navijačima.

- Kur*** sinovi! 

"Suca može biti sram"

U Valenciji su svjesni da će biti kažnjeni zbog ovoga, pogotovo što to nije prvi put.

No ljudi iz kluba s Mestalle bili su bijesni na lošu izvedbu Undiana Mallenca, kojem je u jednom trenutku samo falilo da navuče Barcin dres i asistira Messiju za gol.

- Bit će ga sramota kad shvati što je napravio. Zabili su nam iz zaleđa, nije isključio Busquetsa i nije svirao čisti penal na Rodrigu. Španjolski nogometn ne zaslužuje takvog katastrofalnog suca - rekao je sportski direktor Valencije Jesus Garcia Pitarch.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima