Obavijesti

Sport

Komentari 24

Milan je izveo pravo čudo, Milić asistirao, Roma je slomila Inter

Milan je izveo pravo čudo, Milić asistirao, Roma je slomila Inter
2

Fiorentina je uspjela samo smanjiti zaostatak u 84. minuti, kad je na asistenciju Hrvoja Milića pogodio Babacar. Uz Milića cijelu je utakmicu odigrao i Nikola Kalinić, dok je Milan Badelj zamijenjen u 68. minuti

VIDEO

Nogometaši Milana velikim su preokretom od 1-3 do 4-3 sitgli do pobjede nad Sassuolom, iako je bivša momčad Šime Vrsaljka u 56. minuti došla do dva pogotka prednosti, ali su već u 77. minuti bili u zaostatku.

Golijada na San Siru počela je u 9. minuti vodstvom domaćina za koje je zaslužan Bonaventura. No, već u sljedećoj minuti izjednačio je Politano. Gosti su u 54. minuti poveli pogotkom Acerbija, a u 56. je Pellegrini pogodio za velikih 3-1 Sassuola.

Milan je u 69. minuti smanjio zaostatak pogotkom Carlosa Bacce iz kaznenog udarca. Već u 73. minuti Locatelli je donio izjednačenje momčadi Vincenza Montelle, a u 77. minuti Paletta je kompletirao veliki preokret i pogodio za konačnih 4-3. Mario Pašalić nije sudjelovao u ovoj pobjedi Milana.

VIDEO

Roma bolja od Intera u derbiju u sjajnoj utakmici

Za vučicu nije moglo bolje početi, poveli su već u 5. minuti kada je Peres ubacio s desne strane, na loptu je natrčao Edin Džeko i s pet metara zabio za 1:0. Bio je to peti gol bh. reprezentativca ove sezone u prvenstvu. Nerazzurri su uzvratili već u 9. minuti kada je Banega sjajno opalio s 25 metara, ali vratnica je bila na strani domaćina.

U 20. minuti Džeko je dao loptu u prostor za Salaha koji se sjurio prema golu Intera, ali pucao je pokraj gola. Samo minutu kasnije nova prilika za Egipćanina, no ovog puta udarac s desetak metara brani mu Handanović. U 22. minuti opasan je na drugoj strani bio Perišić, no Szczesny spašava domaćina. U 32. minuti nakon ubačaja s lijeve strane sam je na drugoj vratnici ostao Candreva, koji je pokušao atraktivno, međutim nije bio precizan.

Florenzi je u 41. minuti bio u lijepoj prilici, ali udarac odlazi pokraj gola. Minutu kasnije odgovorio je Inter preko Candreve čiji je udarac s 11, 12 metara vratar vučice čudesnom reakcijom odbio u korner. U 43. minuti sjajno se za priliku izborio Džeko, no udarac s ruba šesnaesterca išao je ravno u Handanovića.

VIDEO

Nastavak je ponudio otvorenu igru s obje strane. Prvu lijepu prilliku u 53. minuti imao je Perotti, ali udarac s ruba šesnaesterca brani mu Handanović. U brzoj kontri na drugoj strani iskosa s lijeve strane pokušao je Perišić, no Szczesny je to odbio u korner. Banega je u 57. minuti okušao udarac s 20-ak metara, bez preciznosti i opasnosti za Szczesynja. Strootman je zaprijetio glavom u 59. minuti nakon ubacivanja Salaha, međutim otišlo je iznad gola. 

Salah je u 61. minuti pucao s ruba šesnaesterca, no neprecizno. Perišić je u 66. pokušao iz slobodnog udarca s 20-ak metara, prebacio je živi zid, ali udarac nije išao u okvir gola. Gnoukouri je u  69. minuti natrčao na jednu odbijenu loptu u izglednoj prilici, no pucao je iznad gola.

Inter je do izjednačenja stigao u 72. minuti kada je Icardi ubacio za Banegu , koji je okrenuo čuvara i s osam, devet metara rutinirano pogodio za 1:1. No, nisu se gosti dugo veselili izjednačenju. U 76. minuti Florenzi je ubacio iz slobodnog udarca, a za 2:1 je glavom pogodio Manolas. U 87. minuti Džeko je mogao i do drugog gola na utakmici, ali odličan udarac glavom fantastičnom obranom skinuo mu je vratar gostiju.

Edin Džeko i Ivan Perišić odigrali su 90 minuta, dok je Brozović nije konkurirao za utakmicu.

Milić upisao prvu asistenciju u Serie A

Bivši trener Milana Siniša Mihajlović s Torinom bilježi bitno bolje rezultate na startu nove sezone, a u nedjelju je njegova momčad na svom travnjaku svladala Fiorentinu s 2-1. Falque je u 15. minuti donio vodstvo Torinu, a na 2-0 je u 60. minuti povisio Benassi na Falqueovu asistenciju.

Fiorentina je uspjela samo smanjiti zaostatak u 84. minuti, kad je na asistenciju Hrvoja Milića pogodio Babacar. Uz Milića cijelu je utakmicu odigrao i Nikola Kalinić, dok je Milan Badelj zamijenjen u 68. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje