Obavijesti

Sport

Komentari 15

Milijunaši s tribine: Ova trojka posebno se veseli tituli 'lisica'

Milijunaši s tribine: Ova trojka posebno se veseli tituli 'lisica'
3

Anonimni stanovnik Guilforda, gradića udaljenog 43km jugozapadno od Londona, čeka povijesnu titulu Leicestera kako bi mu se život totalno preokrenuo. Posjeduje komadić papira vrijedan 140.775 funti

VIDEO

Nepoznati navijač Leicestera prihvatio je prijedlog kladionice da mu se isplati 72 tisuće funti (oko 700 tisuća kuna) prije pobjede njegovih miljenika kod Watforda (0-1) početkom ožujka. Na ulog od 50 funti potencijalni dobitak težio je 250 tisuća funti. Tvrdi da je zadovoljan svojom isplatom, međutim, manji osjećaj gorčine mogao bi biti prisutan u slučaju da se 'lisice' okrune naslovom prvaka. Priliku za to imaju već danas od 15:05 na Old Traffordu.

Stolar Leigh Herbert uplatio je pet funti na Leicesterovo prvo mjesto uoči sezone i smiješi mu se 25 tisuća razloga za sreću. Anonimni stanovnik Guilforda, gradića udaljenog 43km jugozapadno od Londona, čeka povijesnu titulu Leicestera kako bi mu se život totalno preokrenuo. Posjeduje komadić papira vrijedan 140.775 funti, preračunato u kune, nešto manje od milijun i pol.

Dvadesetjednogodišnja Chloe iščekuje 35.000 funti. 

- Uložila sam novac na Liecester poslije prva dva kola jer mi je dečko rekao da će oni osvojiti ligu. Pogledala sam koeficijent i nisam namjeravala propustiti priliku - iskreno će.

Još jedan iz odane vojske navijača, Andrew, veseli se sigurnom dobitku. Ukoliko 'lisice' osvoje Premiership, njegovih je 33.333 funti. U slučaju drugog mjesta, bogatiji je za 8.333 funti.

- Kada smo osvojili Championship, dobio sam na kladionici 140 funti. Stoga sam i u novoj sezoni Premiershipa napravio istu okoladu. Pored toga, stavljam novac i na to da ćemo završiti na prva četiri mjesta i u takav rasplet poprilično sam siguran - izjavio je Andrew početkom veljače.

U posljednja tri kola, Leicesteru su potrebna tri boda kako bi osvojili naslov prvaka Engleske. Kladionice već neko vrijeme pripremaju ogromne isplate.

- Ako Ranierijeva ekipa osvoji ligu, za nas će to biti jako loše jer ćemo izgubiti oko pet milijuna funti. Ipak, to bi bio možda najveći uspjeh jednog kluba u povijesti nogometa i teško je reći da postoji netko tko to ne bi htio vidjeti - rekao je PR jedne velike britanske kladionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani