Obavijesti

Sport

Komentari 32

Minotauro: Najteže mi je bilo s Cro Copom, dobro me izlemao

Izudarao me, bio sam u nokdaunu, ali bio je kraj runde i sudac nas je rastavio. Sjedio sam ispred Mirka, a on je s timom slavio kao da su već dobili. Onda je počela druga runda, otkrio je Minotauro

VIDEO

UFC je imao priredbu u Melbourneu gdje je bio i Antonio Rodrigo Nogueira (40), njihov ambasador koji je prošle godine objavio kraj karijere.

/DPA/PIXSELL

Legendarni Minotauro odgovarao je na pitanja fanova, a posebno zanimljiv bio je odgovor o njegovoj najtežoj borbi u bogatoj karijeri.

- To je bila borba protiv Cro Copa. Mlatio me cijelu prvu rundu. Pogledam trenera, a on mi kaže: "Čovječe, nemoj ovo izgubiti". Mirko me poslao u nokdaun, ali bio je kraj runde. Sjedio sam ispred njega, a on je sa svojim timom slavio kao da su već dobili borbu. No onda sam se vratio i u drugoj rundi pobijedio - rekao je Minotauro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cro Cop i Minotauro borili su se 2003. u PRIDE-u, a prema mnogima to je bila jedna od najboljih borbi u povijesti MMA-a. Mirko je razbijao bivšeg PRIDE prvaka i UFC doprvaka u prvoj rundi, a Brazilca je spasio gong.

No sekunda neopreznosti i sve je bilo gotovo. Minotauro je izvukao Cro Copu polugu i osvojio je naslov privremenog PRIDE prvaka. Pojas je ranije izgubio u borbi protiv Fjodora Jemjeljanenka.

I dok je Minotauro (40) u penziji, dvije godine stariji Mirko priprema se za završnicu Rizin World Grand Prixa u Saitama Areni gdje ga čeka Wanderlei Silva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...