Obavijesti

Sport

Komentari 11

Mirko Miočić: Svaka čast Stipi, oduševio me protiv Overeema

Mirko Miočić: Svaka čast Stipi, oduševio me protiv Overeema
6

MMA ili lovica? Iako ga je Overeem na početku uzdrmao, Stipe Miočić većinu borbe proveo je trčeći za protivnikom po kavezu. Nokautirao ga je nakon četiri i pol minute i obranio titulu

VIDEO

Prvo trebam vrlo dobar odmor jer ovo mi je bilo najteže ljeto u karijeri. Četiri mjeseca ludila! Sad ću otići na medeni mjesec, za što dosad nisam imao vremena, rekao je Stipe Miočić nakon što je obranio teškaški naslov prvaka UFC-a.

A na medeni mjesec možda će doći u Hrvatsku. Ako ne, navratit će nakon toga.

U njegovoj Rtini pokraj Zadra s nestrpljenjem ga očekuju.

U gostioni Uvala Plemići u zaseoku Miočići pokraj Rtine opet se okupila njegova rodbina. Čekali su cijelu noć na borbu u kojoj je nokautirao Alistaira Overeema.

- Ja nisam bio, bio je moj brat Marijan, ali čim sam se probudio oko osam, odmah sam na internetu pogledao snimku, reakcije, konferencije... Stvarno me oduševio, baš je pravi, svaka mu čast - rekao nam je kvizoman Mirko Miočić, Stipin rođak.

Nije komunicirao s njim ovog ljeta, nije ga htio opterećivati u ova “četiri mjeseca ludila”.

- Posljednjih 60 dana imao je strogi režim priprema, prije toga se oženio, slavio naslov košarkaša... Ima on dovoljno obožavatelja - nasmijao se Mirko, koji smatra da je Stipi bilo teže obraniti naslov nego ga osvojiti.

- To je u ljudskoj prirodi. Nakon što je Frazier 1971. pobijedio Alija, osnovao je grupu, počeo pjevati... A kad je branio naslov protiv Foremana, šest puta je bio u nokdaunu. Nisam mogao vjerovati da je to isti Frazier - prisjetila se naša najveća živuća enciklopedija.

No kod Stipe nikakvo opuštanje nije dolazilo u obzir. Uostalom, još ranije je najavio da će pojas dugo biti kod njega. Nije u to sumnjao ni kad ga je Overeem srušio. Izvukao se iz zahvata, a ostatak runde uglavnom je naganjao protivnika po kavezu, dok ga nije uhvatio, srušio i serijom udaraca poslao na spavanje.

- Razumijem zašto je bježao. Snažan je i čvrst borac, ali rekao sam da ću dugo držati ovaj pojas - rekao je Stipe.

Overeem je optužio Miočića da je tapkao, ali snimka ga je demantirala. Stipe je obranio pojas prvi put. Nadamo se da će drugi put to učiniti u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve