Obavijesti

Sport

Komentari 313

Mišković odlazi iz HNS-a ljutit: 'Zahvaljujem sucu na suđenju!'

Mišković odlazi iz HNS-a ljutit: 'Zahvaljujem sucu na suđenju!'
1

Hvala sucu Vučmiloviću na suđenju, podnosim ostavku na sve funkcije u HNS-u. Nemam drugih komentara, to je to, poručio je iz Nigerije Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke

VIDEO

Damir Mišković podnio je ostavku na sve funkcije u Hrvatskom nogometnom savezu. Predsjednik Rijeke do sada je bio dopredsjednik HNS-a, ali i član Izvršnog odbora.

Damir Mišković nije mogao sakriti ljutnju suđenjem Ante Vučemilovića-Šimunovića u velikom derbiju Dinama i Rijeke.

- Hvala sucu Vučmiloviću na suđenju, podnosim ostavku na sve funkcije u HNS-u. Nemam drugih komentara, to je to - poručio je iz Nigerije Damir Mišković za Radio Rijeku.

Utakmica Dinama i Rijeke završena je 1-1 čime su gosti zadržali šest bodova prednosti ispred Dinama. Imali su i igrači što reći poslije utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Igrači se slažu s predsjednikom

- Napišite da je Rijeka prva, je*em vam sve da vam je*em! - vikao je Vešović novinarima po dolasku u svlačionicu dodavši kako Rijeka "nema konkurenciju u HNL-u kad je sve normalno".

- Rijeka uvijek igra pošteno! Mi smo ovaj klub dostojanstveno i pošteno prezentirali u Europi, samim time pošteno branili hrvatski nogomet. A ovdje je sve drugačije. Sve ste vidjeli, svi ste pametni. Nismo djeca. Uostalom, to svi vide, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi. Ako je nekome cilj da jedna momčad unaprijed bude prvi, neka nam to kažu, pa da druge momčadi mogu igrati svoju ligu - govorio je Crnogorac.

Filip Bradarić također ima jednako mišljenje kao i njegov predsjednik Mišković.

- Gledajte, nama u klubu ne daju da komentiramo suđenje, ali došao sam u svlačionicu i dobio 10 poruka od prijatelja iz Splita. Oni nisu niti navijači Dinama niti Rijeke, ali kažu da je sve ovo smiješno. I pitaju što se to događa. Već smo naviknuti da Dinamo ima pomoć sa strane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...