Obavijesti

Sport

Komentari 102

Modrić uoči finala: Da, vidim se kako podižem 11. trofej LP-a!

Modrić uoči finala: Da, vidim se kako podižem 11. trofej LP-a!
2

Moramo izaći na teren s karakterom i borbeni. Iako će biti teško i unatoč podjednakim šansama - da, vidim se kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe za Real Madrid, kaže Modrić

VIDEO

Real Madrid i Atletico Madrid igrat će reprizu finala Lige prvaka iz 2014. godine u subotu na San Siru. Zadnji put je pobijedio Real 4-1 nakon produžetaka i osvojio svoj deseti trofej elitnog europskog natjecanja. Popularna 'la decima' uskoro bi mogla pasti u drugi plan. Naravno, ako Real osvoji 11. naslov prvaka.

- Znamo da će to biti jako teška utakmica, kakve su uvijek protiv njih. No mi vjerujemo u sebe i ovo nam je velika prilika - rekao je Modrić u utorak novinarima u madridskom sportskom kampu Valdebebas.

Modrić je otpimističan, a lijepo bi mu 'legao' jedan trofej Lige prvaka prije odlaska na Euro.

- Moramo izaći na teren s karakterom i borbeni. Iako će biti teško i unatoč podjednakim šansama - da, vidim se kako podižem pehar jedanaestog naslova prvaka Europe za Real Madrid. Moramo biti ekipa, to je jedini način da uspijemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veznjak Reala se prisjetio finala iz 2014.

- Imam lijepe uspomene na to finale. Bila je to utakmica u kojoj smo bili na korak od poraza. Prilikom zadnjeg kornera morao sam nabaciti dobru loptu. Sergio se dobro ubacio i zabio golčinu te smo na sreću pobijedili. Sada ponovo igramo protiv Atletica, a nadam se istom ishodu - zaključio je Modrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu