Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nacionalovi milijuni za 'Messija futsala': Dovode Ricardinha?!

Nacionalovi milijuni za 'Messija futsala': Dovode Ricardinha?!
4

REKORDNA PLAĆA Ricardinho (30) ima 300.000 eura u Interu iz Madrida, a iz Nacionala mu nude pola milijuna. I još milijun eura za odštetu. To se ne odbija

VIDEO

Ono što su Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo u nogometu, to je Ricardinho u futsalu. Najbolji svjetski igrač u svakoj utakmici podiže gledatelje na noge. I dok Cristiano Ronaldo ima show na Santiago Bernabeu, nekoliko kilometara dalje, u madridskoj dvorani Intera majstorije pokazuje Ricardinho.

Njegov potez protiv Srbije na Europskom prvenstvu, maestralni “sombrero” i potom gol ljevicom, obišao je svijet, a na YouTubeu ima više milijuna pregleda.

"To je ponuda koja se ne odbija"

Zagrebački Nacional odlučio je portugalskom majstoru ponuditi dva milijuna eura za četiri godine kako bi došao u Hrvatsku. Uz to, na ime Intera platili bi milijun eura odštetu. Ricardinho, koji trenutačno zarađuje 300.000 eura na godinu, u zagrebačkom klubu za isti bi period dobio čak pola milijuna eura! To je najveća plaća u povijesti futsala, a kako Ricardinho ima 30 godina za očekivati je da bi prihvatio.

- To je ponuda koja se ne odbija, bio bi to najveći transfer u povijesti futsala - rekao je Korab Morina, legenda futsala i Nacionala.

*24sata je u posjedu službene ponude koju je Nacional poslao Interu za najboljeg futsal nogometaša svijeta te ju možete pogledati u prilogu.

Inter je zaprimio ponudu i kroz nekoliko dana će odgovoriti. No, najbolja stvar je što Nacional ne odustaje. Kako saznajemo, odbije li Inter prvotnu ponudu iz Nacionala će poslati novu, još veću i još izdašniju. Ovaj potez Nacionala odgovor je na dolazak nekad najboljeg malonogometaša svijeta Neta u Split. 

Uh, kakav bi to spektakl bio. Bivši i sadašnji najbolji svjetski malonogometaši na hrvatskim parketima...

Youtube Youtube Youtube
10
| Foto: Youtube
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...