Obavijesti

Sport

Komentari 193

Derbi Sv. Duje: Pušnik ponovo pogodio s uvođenjem Ohandze!

Derbi Sv. Duje: Pušnik ponovo pogodio s uvođenjem Ohandze!
8

Do 90. je minute djelovalo kao da gol ne može pasti da se igra do jutra. Obje su momčadi do tada promašile svoje dobre šanse, no onda je opet zasjao sjajni Zoa Ohandza za pobjedu 'bilih'

VIDEO

U jednoj izjednačenoj utakmici Hajduk je na kraju uspio upisati bodove na Parku mladeži protiv Splita. Pobjeda 0-1 golom Zoe Ohandze u 91. minuti omogućila je novo slavlje Pušnikovoj momčadi.

Split je tako i 11. utakmicu u nizu ostao bez zabijenog gola protivniku, iako su u derbiju Sv. Duje imali savršenu priliku za prekinuti 'crni niz'.

RNK Split: Duka, Bagarić, Bakaj, Jakić, Jukić, Maglica, Obšivač, Pešić, Rrahmani, Vidović, Vitus
 
Hajduk: Kalinić, Bilij, Erceg, Ismajli, Juranović, Kožulj, Memolla, Nižić, Said, Sušić, Vlašić

Erceg je bio najagilniji igrač 'bilih' u prvih 45 minuta

Prvo poluvrijeme na Parku mladeži proteklo je bez pretjeranih uzbuđenja. Hajduk je krenuo u sastavu koji nikad do večeras nije zaigrao skupa, no ideja igre bila je jasna, moraju imati najmajne inicijativu.

Poslije prvih 45 minuta to i je bio slučaj, međutim, nisu uspjeli realizirati najbolju šansu u 28. minuti. Nakon pogreške Splitovog Vidovića, u šansu je ušao bivši 'crveni' Ante Erceg, pucao je, no Tomislav Duka to brani. Iz drugog plana utrčava Said Ahmed Said, šutira, no ponovo Duka brani.

Igralo se uglavnom na sredini terena, 'bili' su kontrolirali posjed, ali nisu uspjeli ništa konkretno iskreirati. Split je dobrom obranom to uglavnom lako anulirao.

Ubojiti džoker Franck Ohandza

U nastavak utakmice se ušlo s novim licem, odmah je Pušnik ubacio svog omiljenog džokera Francka Zou Ohandzu, dok je teren napustio najagilniji igrač prvog poluvremena, Ante Erceg.

Igralo se uglavnom izjednačeno, bez opasnijih prijetnji s obje strane. Tek je u 79. minuti Vidović testirao Kalinića dobrim udarcem iz voleja, no reprezentativni golman fino je to paradom odbio u korner. Iz tog je kornera Split imao šansu za vodstvo, Bagarić je s dva metra promašio cijeli gol!

I onda, ponovo taj moćni Ohandza. Dočekao je konačno pravu loptu s desne strane, centrirao je Zvonimir Kožulj u 91. minuti, Kamerunac je to glavom sproveo u mrežu danas raspoloženog Tomislava Duke.

Uvodio je slovenski trener Zou oba puta protiv Iasija, ovaj mu je vraćao golovima. Poslije njegovog ulaska protiv Oleksandrije, Hajduk je zabio dva gola. Slučajno ili ne...

Hajdukovci su upisali novu pobjedu, imaju tako maksimalan učinak u dva gola koliko su odigrali. Lijep početak sezone za 'bile', golom Zoe u zadnjim trenucima utakmice zaokružili su iznimno uspješan tjedan.

1. HNL, Park mladeži

Split - Hajduk 0-1 (Ohandza 90+1)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 193

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu