Obavijesti

Sport

Komentari 261

Nadal poludio: Sad mi je dosta! Objavite javno sve moje nalaze

Nadal poludio: Sad mi je dosta! Objavite javno sve moje nalaze
3

Objavite sve moje nalaze. Želim da sve bude javno i svima dostupno, napisao je Nadal u poruci novom šefu ITF-a, nakon što su, slučajno ili ne, uoči Roland Garrosa počeli napadi na njega

VIDEO

Rafael Nadal poslao je email šefu ITF-a Davidu Haggertyju. Španjolskom tenisaču dosta je neosnovanih optužbi da se dopingira.

- Objavite sve moje nalaze. Želim da sve bude javno i svima dostupno - napisao je Nadal u poruci novom šefu ITF-a, prenose španjolski mediji.

Napadi na Nadala opet su počeli, vidi čuda, uoči Roland Garrosa. I to iz Francuske. Nakon što je Šarapova pala na dopinškom testu, javila se bivša francuska ministrica sporta i usred TV programa optužila Nadala. Francuski mediji baš sad izvlače tu priču i opet povezuju Nadala s dopingom.

- U teniskom svijetu sazna se za doping kad igrač ili igračica iznenada propuste nekoliko turnira i ne igraju mjesecima jer su navodno ozlijeđeni. Rafael Nadal je 2013. imao "čuvenu ozljedu" zbog koje nije igrao 7 mjeseci, a mi znamo da je zapravo bio pozitivan na doping - ispalila je bivša ministrica sporta Roseylne Bachelot.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, nije imala niti jedan dokaz za tu tvrdnju, a Nadalovi odvjetnici dočekali su to  trljajući ruke. Nikad lakše zarađeni novac od tužbe za klevetu.

- Odvjetnici su spremni. Smiješno je da danas moraš dokazivati da si nevin, a ne obrnuto. Ta žena je moron - rekao je trener i ujak španjolskog tenisača, Toni Nadal.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener