Obavijesti

Sport

Komentari 7

Najbizarniji otkazi u nogometu: Hrvatska ima vrlo jakog aduta!

Najbizarniji otkazi u nogometu: Hrvatska ima vrlo jakog aduta!
1

NEVJEROJATNE PRIČE Josip Gašpar 2013. godine vodio je NK Prečko. U jednoj je prilici ukradenom karticom svog igrača kupio 36 boca Jägermeistera

VIDEO

Engleski je nogometni savez otpustio Sama Allardycea uslijed velikog skandala koji potresa Englesku. Dobio je otkaz poslije samo jedne službene utakmice na klupi reprezentacije što dakako spada u najbizarnije otkaze u nogometu. Naravno, ne bi to bilo to da i Hrvatska nema svog predstavnika na listi najbizarnijih otkaza nogometnih trenera u izboru portala Who Ate All The Pies.

Keith Armstrong (FC Ilves)

Iako je triput osvajao nagradu za najboljeg trenera u Finskoj, FC Ilves morao je otpustiti Keitha Armstronga. Razlog je doista specifičan - trener se nije pojavio na važnoj ligaškoj utakmici za ostanak protiv SJK-a. Umjesto utakmice izabrao je odlazak u TV studio na analizu utakmice derbija između Evertona i Liverpoola. Poslije poraza svoje momčadi rekao je kako su kapetan i trener bili dobro pripremljeni te da se to može dobiti i bez njega. Kasnije ga je dočekao otkaz, očekivano.

Delio Rossi (Fiorentina)

U utakmici Fiorentine i Novare u sezoni 2011/12. očekivao se samo jedan epilog, budući da je Novara bila otpisana te kao takva, siguran putnik u drugu ligu. 'Viole' su krenule katastrofalno na svom Artemio Franchiju - poslije 30 minuta na semaforu je pisalo 0-2 za goste, a domaći trener Delio Rossi odmah je pronašao krivca.

Bio je to povremeni srpski reprezentativac, danas igrač Torina, Adem Ljajić. Povukao ga je iz igre u 30. minuti nezadovoljan njegovim zalaganjem i učinkom, a Ljajić mu je uputio sarkastični pljesak. To Rossi nije dobro primio pa je ušao u obračun s igračem kojeg je napao fizički. Utakmica je završila 2-2, a Rossi je ubrzo postao bivši u Firenzi.

Martin Jol (Tottenham)

Nizozemski trener Martin Jol dobio je otkaz putem SMS poruke za vrijeme poluvremena utakmice između Tottenhama i Getafea u Europa ligi. Svi su navijači na stadionu znali za odluku o smjeni koju je donio predsjednik Daniel Levy, ali ne i sam trener. Navijači su na početku utakmice ustali na noge i iz sveg glasa slavili Jolov otkaz uzvicima 'ustanite za Martina Jola'.

Josip Gašpar (NK Prečko)

Josip Gašpar 2013. godine vodio je NK Prečko, tadašnjeg županijskog prvoligaša. Jednom prilikom ukradenom je kreditnom karticom svog igrača kupio - 36 boca Jägermeistera.

Pokušao je zatim napraviti još jednu kupnju od 6000kn, ali ta je kupnja odbijena zbog limita na kartici. Kompanija kreditne kartice obavijestila je policiju o sumnjivim radnjama, nakon čega je uz pomoć nadzornih kamera prepoznat, pronađen i priveden bivši nogometaš Dinama. Gašpar je kasnije tvrdio da su mu smjestili.

Iffy Onuora (Etiopija)

Škot Onoura otpušten je pak nakon što se u intervjuu za jedne novine našalio na račun krava.

- Morao sam maknuti cijelo krdo krava s travnjaka kako bi reprezentacija mogla trenirati.

Otkaz je bio neminovnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu