Obavijesti

Sport

Komentari 35

Najskuplji derbi na svijetu: Na Nou Campu trči milijardu eura!

Najskuplji derbi na svijetu: Na Nou Campu trči milijardu eura!
1

U 16.15 na Nou Campu će istrčati igrači vrijedni više od milijardu eura. S obzirom da Zidane na raspolaganju nema Balea, Kroosa i Moratu, Barceloninih prvih 11 skuplje je 150 milijuna eura od Realovih

VIDEO

I dok će na Maksimiru danas (15 sati) travnjakom trčkarati noge vrijedne nešto više od 30-ak milijuna eura, na Nou Campu sat vremena kasnije gledat ćemo pravu rapsodiju bogatstva. Vjerojatno najkvalitetniji svjetski derbi u ovom trenutku ne samo da navijače oduševljava kvalitetom, već i, sasvim razumljivo, vrijednošću nogometaša.

Usporedili smo cijene predviđenih prvih 11 u momčadima Reala i Barcelone i došli do podatka da će od prve minute u današnjem El Clasicu (16.15) na terenu juriti noge vrijedne više od milijardu eura (1.013.000 €)!

A zamislite ovo, na terenu neće biti ozlijeđenih Balea, Kroosa i Morate, igrača koji zajedno vrijede 190 milijuna eura, te gotovo sigurno Jamesa koji je po Transfermarktu procijenjen na 70 milijuna eura.

U takvoj postavi snaga Barcelona je čak 150 milijuna eura skuplja od Reala, no madridska momčad u boljoj je formi i ne bi trebalo čuditi ako na Nou Campu to potvrdi i rezultatom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Po prvi put u povijesti Hrvatska će imati tri igrača od prve minute u El Clasicu, a kada već govorimo o vrijednosti igrača, onda valja napomenuti da Rakitić i Modrić vrijede po 50, a Kovačić 20 milijuna eura.

  • Barcelona (583): Ter Stegen (18) - Sergi Roberto (25), Pique (40), Mascherano (15), Alba (35) - Rakitić (50), Busquets (60), Iniesta (30) - Messi (120), Suarez (90), Neymar (100)
  • Real Madrid (430): Navas (20) - Carvajal (25), Varane (30), Ramos (40), Marcelo (30) - Modrić (50), Kovačić (20), Isco (35) - Lucas (10), Benzema (60), Ronaldo (110)

*Vrijednosti igrača preuzete su s Transfermarkta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet