Obavijesti

Sport

Komentari 305

Pozivamo državu da reagira na prijetnje optuženog za kriminal

Pozivamo državu da reagira na prijetnje optuženog za kriminal
1

Što se tiče nekakvih daljnjih koraka mogu kazati da se konzultiramo s odvjetnicima kako bi vidjeli koje daljnje korake poduzeti, odnosno hoćemo li ići sa sudskom tužbom, poručili su iz Našeg Hajduka

VIDEO

Nakon još jednog 'fidelovskog' obraćanja Zdravka Mamića tijekom kojeg je optužio udrugu 'Naš Hajduk' da se bavi reketom te ih nazvao 'Cosa Nostrom', kontaktirali smo tajnika udruge Ivana Rilova, koji inače istupa u njihovo ime.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o udruzi Naš Hajduk

Pokretanje videa...

04:31

- Nije naš stil da se javnosti obraćamo pojedinačno u svakom mediju, uskoro ćemo se oglasiti priopćenjem, a što se tiče nekakvih daljnjih koraka mogu kazati da se konzultiramo s odvjetnicima kako bi vidjeli koje daljnje korake poduzeti, odnosno hoćemo li ići sa sudskom tužbom, kazao je Rilov.

Nije dugo prošlo, a Naš Hajduk je obavio priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje udruge Naš Hajduk

'Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama.

Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu. 

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način - pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu.

Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom 'ZA SVA VRIMENA' više nego ikada!  Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema.'

Mamić; Oni su Cosa Nostra

Podsjećamo, danas je Dinamov savjetnik održao izvanrednu pressicu u kojoj se, između ostalih tema, dotaknuo i Našeg Hajduka i to ovim riječima:

-  Mene ime Naš Hajduk podsjeća na talijansku Cosa Nostra. To je 'naša stvar' u prijevodu, oni su si uzeli za pravo da simbol Hrvata i Dalmacije otmu u svoje ruke i da teroriziraju cijelu Hrvatske onako kako žele.

- Jer ti Mamiću kad dođeš na ručak u Stobreč, mi ćemo te prebiti. Ti Niko Kovaču, Vrbanoviću, Cvrku i ostali, kad krenete prema Splitu, dobit ćete batina. Ti Mamiću kad dođeš Bol, nećeš tu bezbrižno hodati. Janico, ti nećeš mirno hodati ako nećeš služiti 'cosa nostri'. Hajduk nisu orjunaši koji su se okupili u udruzi Naš Hajduk. Hrvatska će platiti cijenu te Cosa Nostre. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 305
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica