Obavijesti

Sport

Komentari 57

Navijači: Real je bez Modrića go*no; Luka je naš ključni igrač

Navijači: Real je bez Modrića go*no; Luka je naš ključni igrač
1

NO MODRIĆ NO PARTY Luka Modrić odgledao je utakmicu protiv Villarreala s tribine. Po tko zna koji put pokazalo se da Real bez hrvatskog veznjaka nije ista momčad

VIDEO

Real Madrid dočekao je Villarreal na Santiago Bernabeuu u sklopu 5. kola španjolske Primere. Utakmica je završila 1-1 iako je Real većinu utakmice dominirao, stvorio više prilika i opasno prijetio golmanu Villarreala. No Sergio Asenjo se dokazao po tko zna koji put i osigurao svojoj momčadi vrijedan bod na teškom gostovanju u Madridu.

Mateo Kovačić je odigrao cijelu utakmicu i djelovao sasvim solidno na terenu. Imao je par sjajnih proigravanja (petom za Benzemu - šansa za gol, ubačaj za Benzemu - šansa za gol, proigravanje petom za Marcela...), osvojio je 4 od 6 duela, a imao je visokih 97 posto točnih dodavanja.

No nasljednik Luke Modrića ipak nije mogao presuditi 'žutoj podmornici' i nevezano za Kovačića, navijači Reala zazivali su Modrićevo ime nakon utakmice. Kako i ne bi, njihov najbolji veznjak odgledao je susret s tribina.

Činjenica je da Real bez Modrića nije pravi Real. Zna se tko gospodari sredinom terena najslavnijeg svjetskog kluba, a znaju to i navijači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Najvažniji igrač Reala? Luka Modrić."

"Real Madrid bez Luke Modrića je govno."

"Dvije riječi. Luka Modrić."

"Očigledno je tko je najbolji igrač Reala (to nisu Ronaldo i Ramos). Kad god Luka Modrić ne igra, Real vodi borbu kako prenijeti loptu."

Bez panike, Modriću nije ništa. Hrvatski reprezentativac je normalno trenirao i nije ozlijeđen. Sezona je duga, Real ima dobar roster, a rotacije su nužne.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića