Obavijesti

Sport

Komentari 37

Gori u Rimu: Spalletti izbacio Francesca Tottija iz momčadi

Gori u Rimu: Spalletti izbacio Francesca Tottija iz momčadi
1

Ne igram isključivo zbog nekih taktičkih zamisli trenera. Ne mogu više ovako ostati u Romi, klupa me ubija, poručio je Totti bez dlake na jeziku kojem istječe ugovor na kraju sezone

VIDEO

Tko bi rekao da će se veliki Francesco Totti ovako približavati kraju karijere. Dok je još Rudi Garcia vodio Rimljane, Totti je sjedio na klupi, ali je ušao s vremena na vrijeme. Puno češće nego kod Luciana Spallettija. Otkad je Talijan sjeo na klupu Rome, Totti je upisao svega dva nastupa - protiv Frosinonea 31., a protiv Reala svega tri minute.

Očekivao je da će ranije ući protiv Reala, međutim došlo je do nesporazuma na klupi.

- Svi igrači s klupe se zagrijavaju u rotaciji. Zamolio sam asistenta da ga pozove, ali to je bio nesporazum. Otišao sam razgovarati s njim, sve je riješeno - rekao je trener 'vučice' Luciano Spalletti.

No Spalletti tvrdi jedno, a kapetan Rome drugo. Barem ako je suditi po subotnjoj izjavi Tottija na talijanskoj televiziji.

- Ne igram isključivo zbog nekih taktičkih zamisli trenera. Ne mogu više ovako ostati u Romi, klupa me ubija. Moj ugovor istječe u lipnju i vidjet ću što se može dogoditi jer ne mogu ostati ovako. Osjećam se loše kao i ljudi koji me okružuju - poručio je Totti bez dlake na jeziku kojem istječe ugovor na kraju sezone.

Statistički gledano, Totti nije daleko od Edina Džeke po učinku. No reprezentativac BiH redovno dobiva priliku ispred Talijana. Po svemu sudeći, mogli bi gledati zadnju sezonu Francesca Tottija u Romi... Nezamislivo.

Spalletti izbacio Tottija iz momčadi

Doduše samo na jednu utakmicu. Talijanski stručnjak odlučio je da mu Totti ne treba na utakmici protiv Palerma, pogotovo nakon Francescove izjave na talijanskoj televiziji. Vijest mu je priopćio jutros na zajedničkom doručku nakon čega se Totti, po izvorima iz Italije, porječkao sa Spallettijem, uzeo svoje stvari i napustio salu. 

Očekuje nas paklen dan u Rimu...

Punu statistiku u usporedbu Francesca Tottija i Edina Džeke ove sezone pogledajte na portalu Goal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović