Obavijesti

Sport

Komentari 18

Ne, nije Lovren krivac: Navijači Liverpoola 'razapeli' A. Morena

Ne, nije Lovren krivac: Navijači Liverpoola 'razapeli' A. Morena
1

Jürgen, odbor za transfere, bilo tko... Dovedite je*enog lijevog beka, napisao je bivši Liverpoolov stoper Jamie Carragher na svojem službenom Twitteru, a kasnije izbrisao objavu

VIDEO

Vjerojatno najlošiju utakmicu otkad je stigao u Liverpool jučer je odigrao lijevi bek Alberto Moreno. Možda iz razloga što je igrao protiv bivše momčadi pa ga je 'oprala' trema ili iz nekog desetog, njemu jedino poznatog razloga, nikad nećemo saznati. No činjenica je da je Alberto Moreno bio 'rupa' zadnje linije Liverpoola.

Izravni je krivac za dva gola Seville, a navijači Liverpoola, bivši nogometaši slavnog kluba, novinari i mnogi drugi javno su ga kritizirali.

Tako je Liam Canning, novinar The Mirrora, Telegrapha, Squawke, Independenta i FourFourTwoa bio brutalno iskren. Možda malo i prebrutalno.

- Ovaj nastup Alberta Morena jedan je od najgorih individualnih performansa koje sam vidio nakon dugo vremena. Bio je grozan od početka do kraja - objavio je Canning na Twitteru.

Ugledni američki medij ESPN objavio je članak s ocjenama igrača Liverpoola pod naslovom "Alberto Moreno i Philippe Coutinho nestali u porazu Liverpoola protiv Seville", a Moreno je dobio ocjenu - 2.

Čak je i legenda Liverpoola i bivši stoper Jamie Carragher 'poludio' i javno kritizirao španjolskog nogometaša.

- Jürgen, odbor za transfere, bilo tko... Dovedite je*enog lijevog beka - napisao je Carragher na svojem službenom Twitteru, a kasnije izbrisao objavu.

No ni tu nije kraj Morenovim mukama. Jedan navijač je otišao toliko daleko da je promijenio podatke na Wikipediji.

Emery spašava stvar

No nije sve tako crno. Morenov bivši trener u Sevilli Unai Emery stao je u obranu španjolskog lijevog beka.

- Alberto Moreno igra sjajnu sezonu u Liverpoolu - rekao je Emery pa dodao:

- I to što sam vidio od njega dovoljno je da ponovo zaigra za Španjolsku. Uvijek gledam na stvari pozitivno, čaša mi je uvijek do pola puna. Moreno ima sjajne napadačke sposobnosti i vidim ga kao dobrog ofenzivnog igrača više nego lošeg obrambenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima