Obavijesti

Sport

Komentari 4

Neki klubovi bacili su 'seen' na pitanje: Zašto navijati za vas?

Neki klubovi bacili su 'seen' na pitanje: Zašto navijati za vas?
1

Everton... Najbolji klub na svijetu. Navijačem Evertona se rodiš, to se ne postaje. Ne možes razumijeti ljubav prema Evertonu, ukoliko ga već ne voliš, pišu iz spomenutog kluba

VIDEO

Jedan od korisnika popularne stranice reddit.com došao je do unikatne ideje. Naime, odlučio je poslati e-mailove svim engleskim klubovima iz prva četiri ranga natjecanja. Riječ je o 92 momčadi koje je kontaktirao s pitanjem:

- Zašto bih trebao postati vaš navijač?

Od 92 moguća odgovora, dobio je tek deset koje je potom javno podijelio. Od najvećih engleskih klubova odgovorili su mu Manchester United, Chelsea, Arsenal i Everton, dok ostali baš i nisu bili zainteresirani za ovaj vid proširavanja baze fanova.

Neki klubovi ipak imaju toliku platežnu moć da se ne moraju truditi za jednog navijača, pa je njihov popularni 'seen' zadesio znatiželjnog nogometnog fanatika iz Bosne i Hercegovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manchester United

Hvala što si nam se javio. Biranje kluba za kojeg ćeš navijati vrlo je subjektivne prirode - mi smo ponosni na svoju povijest i to što smo jedan od najboljih klubova na terenu, ali i izvan njega. Imamo navijače diljem svijeta i bili bi oduševljeni kad bi se odlučio za nas.

Crystal Palace v Manchester United - FA Cup Final

Everton

Everton... Najbolji klub na svijetu. Navijačem Evertona se rodiš, to se ne postaje. Ne možes razumijeti ljubav prema Evertonu, ukoliko ga već ne voliš. To je više od nogometnog tima. Imamo više od toga ponuditi od riznice trofeja: Mi smo konstantni inovatori u svijetu nogometa, uvijek postavljamo nove norme i ideje, između ostalog, mi smo:

- prvi klub koji je skupio 5000 ligaških bodova
- prvi klub koji je odigrao 100 utakmica u najvišem rangu
- prvi klub koji je bio prikazan na televiziji 1936. protiv Arsenala

Chelsea

Hvala što si nam se javio. Chelsea je jedan od najboljih klubova na svijetu. Ipak, na tebi je odluka za koga ćeš navijati. Više o našem klubu možeš saznati na našoj klupskoj stranici. Ukoliko ti je potrebna dodatna pomoć, nemoj se ustručavati, pitaj.

Arsenal

Hvala što si nam se javio na ovu temu. Molimo te da posjetiš našu službenu klupsku stranicu i potražiš u njoj povijesni dio kluba. Sigurni smo kako ćeš pronaći niz sjajnih razloga zašto navijati za nas. Naša povijest govori sama za sebe, mi rastemo iz dana u dan u sve veću zajednicu. 

Javili su se iz još jednog londonskog kluba, Crystal Palacea.

REUTERS/PIXSELL

Hvala što si nam se javio, molimo te da razmotriš ove razloge koje ti predstavljamo:

- imamo fantastične navijače i vrlo zaraznu atmosferu
- igramo uzbudljiv napadački nogomet
- imamo bogatu povijest

Ukoliko te zanimaju detalji kako postati član naše baze navijača, posjeti nas na službenoj klupskoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova