Obavijesti

Sport

Komentari 65

Nema nekog napretka 'modrih': Bratko, ovo baš ništa ne valja...

Nema nekog napretka 'modrih': Bratko, ovo baš ništa ne valja...
3

PAKLENIH 40 DANA Dinamo koji vodi Ivajlo Petev ne igra dobro, a do kraja polusezone igrat će s Lyonom i Juveom, u HNL-u ga čekaju Rijeka doma te Hajduk i Osijek u gostima

VIDEO

Ivajlo Petev na klupi Dinama sjedi mjesec dana. Dva poraza u Ligi prvaka, remi i četiri pobjede u prvenstvu i Kupu. To je bilanca bugarskog trenera, samo je jednu utakmicu Dinamo uvjerljivo dobio, u ostalima se mučio, jedva je pobijedio Inter, Slaven Belupo i Bjelovar u Kupu.

Nije baš mjesec za pamćenje, ne vidi se napredak u igri nakon odlaska Zlatka Kranjčara. Momčad je puno slabija, ali ne vidi se trenerski rukopis.

Nema dominacije u HNL-u

Dinamo je nakon četiri kola u Ligi prvaka jedini bez gola i bez boda. Opet je nakon prošle solidne sezone postao “mušterija” u skupini.

- Mi smo prošle sezone nakon četiri kola trebali imati i više od tri boda. Pa pobijedili smo Arsenal, odigrali dvije dobre utakmice protiv Olympiacosa, a sad je, izgleda, sve po starom. Barem su u Ligi prvaka jaki protivnici, a što je s našom ligom - pita se Igor Cvitanović, legenda “modrih”, koji je prošle sezone bio dio stožera Zorana Mamića.

- Žalosti me da više ne dominiramo ni u HNL-u. Ne izgledamo dobro, teško pobjeđujemo i, ako ovako nastavimo, moglo bi loše završiti - kaže Cvitanović, koji je jako zabrinut zbog stanja Dinamove momčadi.

- Momčad je slabija, ali to nije jedini razlog. Teško je za mjesec dana napraviti nešto veliko, ali sve mora biti puno bolje - upozorava Cvita.

Dok je Dinamo teško stradavao u Sevilli, Legia je pred praznim tribinama u Varšavi zamalo srušila Real. Madriđani su u završnici spasili bod.

- Legijina momčad vrijedi puno manje nego Dinamova. Ovdje igrači nemaju milijunske ugovore kao u Zagrebu, a za razliku od Dinama, mogli su se suprotstaviti jakoj momčadi - javio se iz Varšave Ivica Vrdoljak, koji je šest godina nosio dres poljske momčadi.

A dok nam je Vrdoljak govorio o svojoj Legiji, veza se odjednom prekinula.

Lyon, Juve, Rijeka, Hajduk...

- Prolazio sam pokraj ruskog veleposlanstva. Kad god tu prolazim, nema signala, veza se prekine - nasmijao se Vrdoljak, koji nije mogao vidjeti remi Legije s Realom jer se igralo pred praznim tribinama.

I dok Poljaci uzdižu Legiju, “bratka” Peteva nakon mjesec dana u Zagrebu sigurno jako boli glava. Zasad se nije proslavio, daleko od toga, puno toga mu ne štima. Do kraja polusezone i dovođenja pojačanja ostalo je još mjesec i pol dana. I to paklenih za “modre”. Lyon doma i Juventus u gostima u Ligi prvaka. Rijeka stiže u goste u Maksimir, a Dinamo gostuje kod Hajduka, Osijeka i Splita. Neće “bratku” biti lako.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:17
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 65

VIDEO

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov
'MODRA' LUDNICA

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov

Dinamo je slavio naslov na zagrebačkim ulicama prvi put od 2007. godine. Igrači su od Maksimira do Trga stigli otvorenim autobusom, a ispratio ih je korteo. Na središnjem trgu feštalo se neumorno

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog
VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'
ADEMI PODRŽAO PETKA

VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'

Jedan pozdrav s gospodinom s kojim nisam imao doticaj i uopće nismo bili u dobrim odnosima, Mirko Barišić. Drugi pozdrav za mladu damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras, rekao je Petković