Obavijesti

Sport

Komentari 12

Nered u momčadi: Neće više ići ovako, moram kazniti igrače...

Nered u momčadi: Neće više ići ovako, moram kazniti igrače...
3

"Točno se zna tko odakle puca, tko ga mijenja ako nije u igri, kao i kako se izvode auti, korneri... Meni je neshvatljivo da se to ne poštuje, da se pojedini igrači ne bore jedni za druge, nego samo za sebe"

VIDEO

Zvono za uzbunu u Hajduku još se nije oglasilo, ali da nešto debelo ne štima, to je nakon zadnjih par utakmica i medijskih istupa trenera Pušnika više nego jasno.

Pušnik otvoreno kritizira igrače za nezalaganje, sebičnost i egoizam te za to što na terenu ne prikazuju ni djelić onoga što uigravaju na treninzima. Pogotovo mu smetaju međusobna predbacivanja ''tko je morao kome dodati'', ''tko je bio u boljoj poziciji'', te prepirke prilikom izvođenja slobodnih ili kaznenih udaraca, što jasno otkriva nejedinstvo i nered u momčadi

- Točno se zna tko odakle puca, tko ga mijenja ako nije u igri, kao i kako se izvode auti, korneri... Meni je neshvatljivo da se to ne poštuje, da pojedini igrači stavljaju sebe ispred momčadi, da se ne bore jedni za druge, nego samo za sebe. Do sada sam ih upozoravao, ali čini mi se da ću morati posegnuti i za kaznama - rekao je Marijan Pušnik.

No čelnike Hajduka muči pitanje hoće li kazne same po sebi biti dovoljne da pomire svlačionicu, u kojoj je jako puno novih igrača, uglavnom stranaca, koji se očito na krivi način bore za pozicije i utjecaj u momčadi? I ne manje važno, ima li Pušnik još uvijek podršku igrača?  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je u sezoni upisao svega tri poraza, i to od objektivno jačih protivnika Dinama, Rijeke i Maccabija, Pušnikov se Hajduk u zadnjih mjesec dana jako muči. I to na utakmicama protiv Solina, Istre, Splita..., koje su odigrali objektivno daleko ispod nivoa.

Pogledajte VIDEO: Navijači u Solinu 

Pokretanje videa...

00:26

Umjesto da momčad napreduje, igra bolje i uigranije, ona izgleda bitno slabije i neefikasnije nego prije mjesec dana. I još se trener žali da ga igrači ne slušaju!? Kako? Zašto? Konkretnog odgovora nema. 

S obzirom da čelnici kluba za sada ne razmišljaju o promjeni na klupi, trenutno se bave mišlju kako poslati poruku svlačionici da je vrijeme da se uozbilje i napokon počnu funkcionirati kao momčad. 

Nedavni 'team building' očito nije dao rezultata. Hoće li dati interni sastanak s kapetanima ili predsjednikom Kosom, hoće li pomoći češća nazočnost sportskog direktora Branca na terenu i u svlačionici ili će biti i financijskih kazni, sasvim je svejedno.

Netko će morati igračima što prije poslati jasnu poruku da je vrag odnio šalu te da bi nastavak serije loših igara, garniran nedisciplinom, bio poguban. Ili za njih, ili za trenera. 

Jer ako već ne postižu rezultate i ne igraju u skladu s očekivanjima, reda bi moralo biti, barem bi se za promjenu morali primjereno ponašati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića