Obavijesti

Sport

Komentari 123

Šef sudaca: 'Franko se bacio poput Soudanija u Vinkovcima'

Šef sudaca: 'Franko se bacio poput Soudanija  u Vinkovcima'
1

Andrijašević se bacio, baš kao što se i Soudani bacio u Vinkovcima, i tada sam govorio da to nije bio penal, kao što nije bio ni na Rujevici, rekao nam je prvi čovjek sudačke organizacije Ante Kulušić

VIDEO

Nazvao me predsjednik Rijeke Damir Mišković iz Nigerije, zanimalo ga je moje mišljenje o spornim situacijama na derbiju Rijeke i Dinama. Rekao sam mu isto što i svima, penal nije bio, otkrio nam je prvi čovjek sudačke organizacije Ante Kulušić.

- Objektivno, sve je bilo manje-više korektno odsuđeno, uz pokoju sitniju pogrešku kakva se može dogoditi bilo kome, no Zebec je po meni odradio posao na vrhunskoj razini i nitko mu nema bilo što zamjeriti. Pa vidite da se baš nitko nije ni bunio nakon utakmice, osim što je neke primjedbe imao Matjaž Kek - dodao je Kulušić.

Predsjednik Rijeke je zbog poslovnih obaveza gledao TV prijenos s Rujevice u dalekoj Nigeriji, a Kulušića je nazvao odmah nakon utakmice.

- Na njegovu primjedbu da su u nekim ranijim utakmicama suđeni i puno bezazleniji kontakti u kaznenom prostoru, odgovorio sam mu da me ne zanima što je bilo ranije. Andrijašević se bacio, baš kao što se i Soudani bacio u Vinkovcima, i tada sam govorio da to nije bio penal, kao što nije bio ni na Rujevici - prepričao nam je razgovor s predsjednikom Rijeke Miškovićem Kulušić i dodao:

- Da ne bi bilo neke zabune, nije me Mišković zvao da bi vršio pritisak na mene ili bilo što slično, samo je želio čuti moje mišljenje o spornim detaljima.

Usporedba pada Soudanija i Andrijaševića možda i stoji, no pitanje je koliko je Mišković bio zadovoljan Kulušićevim pojašnjenjem da oba kaznena udarca nisu postojala, jer je onaj u Vinkovcima ipak dosuđen i Dinamo je stigao do pobjede i tri boda, dok onaj na Rujevici nije pa je utakmica okončana remijem. 
  
- Pustimo što je bilo, meni je drago da je derbi završio kako je završio, bez repova, da je Zebec odradio posao na europskoj razini, da je bio hrabar, da je puštao mušku igru i da je držao utakmicu pod kontrolom. Opet kažem, sitnijih pogrešaka je bilo, ali iz toga izvlačiti da je Rijeka oštećena nema smisla. Zar netko stvarno misli da je prvenstvo trebao odlučiti penal dosuđen nakon ovakvog starta Leškovića na Andrijaševiću u 92. minuti utakmice? Ja mislim da nije. Pa da je Zebec bio zlonamjeran, mogao je na primjer dati još koji karton Mišiću i Vešoviću zbog nekoliko uzastopnih prekršaja. I da su njih dvojica isključeni, što bi se danas pričalo? Moje je mišljenje da nakon derbija na Rujevici ne bi trebalo biti repova - smatra Kulušić, koga smo upitali i je li Zebec dobro odrađenim poslom na Rujevici postao i najozbiljniji kandidat za derbi istih protivnika u zadnjem kolu 27. svibnja u Maksimiru.

- Vidjet ćemo što će biti. Još je devet kola do kraja, na koncu, pitanje je i hoće li ta utakmica odlučivati o prvaku...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica