Obavijesti

Sport

Komentari 14

Nije još za penziju: Čudesni Bryant utrpao je 38 koševa...

Nije još za penziju: Čudesni Bryant utrpao je 38 koševa...
2

Lakersi su sa 119-115 bili bolji od Minnesote, a 37-godišnji Kobe Bryant, koji je na kraju sezone najavio odlazak u penziju, zabio je 38 koševa, od čega sedam trica...

VIDEO

Damjan Rudež , jedini Hrvat koji je jučer igrao u NBA, zabio je u porazu svojih Minnesota Timberwolvesa od Los Angeles Lakersa šest koševa u 14:22 minute koliko je proveo na terenu.

Lakersi su sa 119-115 bili bolji od Minnesote, a 37-godišnji Kobe Bryant , koji je na kraju ove sezone najavio odlazak u mirovinu, zabio je 38 koševa, od čega sedam trica. Lakersi su ovom pobjedom prekinuli niz od deset poraza i tako izbjegli najdulji niz bez pobjede u povijesti, iako su ispustili prednost od 16 koševa u drugom poluvremenu.

VIDEO

Nakon što je Minnesota povela u zadnjim minutama, Bryant je opet doveo Lakerse u vodstvo s dvije trice zaredom i šutom s distance 26 sekundi prije kraja za 113-110, prije nego je pogodio šest slobodnih bacanja u zadnjih 16.7 sekundi. Kod Timberwolvesa najbolji je bio Andrew Wiggins koji je postigao 30 pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gorgui Dieng je ubacio 19 koševa, a Karl-Anthony Towns 14 uz devet skokova. Rudež je učinku od šest koševa dodao i dva skoka. Lou Williams je zabio 20 koševa, a rookie D'Angelo Russell 18 za Lakerse.

Boston Celticsi su sinoć zahvaljujući pojačanoj obrani svladali New York Knickse sa 97-89. Isaiah Thomas je zabio 20 koševa uz osam asistencija, Jae Crowder i Tyler Zeller su svaki dodali po 16 koševa, Evan Turner 14 uz deset skokova, a Kelly Olynyk 13 u Celticsovoj šestoj pobjedi u sedam utakmica. Carmelo Anthony je zabio 16 koševa i ugrabio 14 skokova u šestom porazu Knicksa u sedam utakmica. Robin Lopez je ubacio 17 koševa uz  13 skokova.

Houston Rocketsi su prekinuli niz od tri poraza sinoć pobijedivši Miami Heat sa 115-105. James Harden je postigao 26 pogodaka i upisao 14 asistencija. Houston je imao dvoznamenkastu prednost veći dio drugog poluvremena i imali su prednost od deset koševa kada je Josh Smith zabio sedam koševa u seriji svoje momčadi od 7-2 koja je Houston dovela do rezultata 104-89 pet minuta do kraja.  Luol Deng je zabio 17 koševa za Heatkojem je preminut niz od četiri pobjede.

Toronto Raptorsi su sa 104-97 pobijedili Phoenix Sunse koje vodi privremeni trener Earl Watson. Kyle Lowry je zabio 26 koševa, od čega pet trica, a DeMar DeRozan je dodao 22 koša za Raptorse, Raptors su vodili cijelo drugo poluvrijeme. Najučinkovitiji kod Sunsa bio je Markieff Morris sa 30 postignutih pogodaka i 11 skokova.

Portland Trail Blazersi su sa 107-95 bili bolji od Milwaukee Bucksa, a do pobjede ih je odveo  CJ McCollum koji je zabio 30 koševa. Damian Lillard je dodao 14 koševa uz 12 asistencija, a Al-Farouq Aminu 16. Buckse je predvodio Khris Middleton sa 21 pogotkom i osam skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac