Obavijesti

Sport

Komentari 30

Niko spasitelj: Frankfurt dobio Mainz i ostao u igri za ostanak

Niko spasitelj: Frankfurt dobio Mainz i ostao u igri za ostanak
1

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, frankfurtski Eintracht, zadržala je nade u ostanak u Bundesligi nakon pobjede nad favoriziranim Mainzom 2-1 na svom stadionu

VIDEO

Niko Kovač ostvario je tek drugu pobjedu na mjestu trenera Eintrachta, ali mogla bi biti ključna u bespoštednoj borbi momčadi iz Frankfurta za ostanak u Bundesligi. Eintracht je na svom stadionu pobijedio protivnika koji se bori za mjesto u Ligi prvaka, Mainz. Bilo je 2-1 za domaćine.

Frankfurt je do pobjede došao nakon preokreta. Daniel Brosinski u 18. minuti doveo je Mainz u vodstvo na Commerzbank-Areni i - činilo se, novom, 16. porazu u sezoni. Ali domaćini se nisu predali.

Anis Ben-Hatira pokazao se ključnim čovjekom u preokretu Eintrachta jer je prvo u 28. minuti asistirao Marcu Russu za izjednačujući gol te šest minuta prije kraja uputio centaršut koji je, u pokušaju bloka, Stefan Bell poslao u svoju mrežu.

Eintracht je i dalje na pretposljednjoj poziciji na bundesligaškoj ljestvici, ali mu je sada 16. mjesto koje drži Werder i koje jamči razigravanje za ostanak udaljeno samo jedan bod, dok je 15-plasirani Stuttgart tri boda daleko.

Do kraja sezone momčad bivšeg hrvatskog izbornika, reprezentativca i kapetana čeka gostovanje kod 13-plasiranog Darmstadta koji također još nije siguran u ostanak, potom težak domaći ispit protiv drugoplasirane Borussije Dortmund te vjerojatno ključni okršaj protiv davljenika Werdera u Bremenu.

Mainz je drugim uzastopnim porazom i trećom utakmicom bez pobjede u nizu ostao na šestom mjestu s 45 bodova, četiri manje od berlinske Herthe koja drži kvalifikacijsku poziciju za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Bundesliga, 31. kolo:

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje