Obavijesti

Sport

Komentari 12

Nisu samo Kek i Franko glavni! Ovo su face iz sjene s Rujevice

Nisu samo Kek i Franko glavni! Ovo su face iz sjene s Rujevice
1

Cijele sezone Rijeka gura sjajnom timskom igrom za koju je zaslužan trener Matjaž Kek, kao i njihov najbolji igrač Franko Andrijašević. No, nisu samo oni zaslužni za prekid Dinamove dominacije...

VIDEO

Rujevica slavi, pehar namijenjen osvajaču naslova u njihovim je rukama. Cibalia je danas na Rujevici ostala bez svake šanse poslije 15 minuta igre, pa iako najbolji igrač Rijeke ove sezone Franko Andrijašević, nije imao golgeterski dan, iskočila su neka druga imena.

Cijele sezone Rijeka gura sjajnom timskom igrom za koju je zaslužan trener Matjaž Kek, kao i čovjek koji je u najtežim trenucima znao smirivati strasti svojim potezima, Franko Andrijašević.

Ali, postoje i ljudi 'iz sjene', kotačići u moćnom stroju koji su sudjelovali u kreiranju senzacije i povijesnog rezultata.

Josip Elez

Stigao je uoči sezone na posudbu iz rimskog Lazija i odmah oformio čvrsto partnerstvo s Matejom Mitrovićem u srcu obrane. Slavonac Mitrović prešao je u zimskom prijelaznom roku u Bešiktaš, a Josip je dobio novog partnera - Darija Župarića iz talijanske Pescare.

Preuzeo je ulogu vođe, ali on nije tek običan stoper koji samo 'čisti' ispred svoga gola. Elez sudjeluje u igri, šalje lopte prema naprijed i pouzdan je cijele sezone. Rijeka si nikako ne smije priuštiti gubitak ovakvog igrača za sljedeću sezonu.

Filip Bradarić

Elez je produkt Hajdukove škole nogometa, kao i Filip Bradarić. I dok je potonji stigao ponešto odigrati za 'bile', Elez baš i nije. Bradarić je izrastao u najboljeg veznjaka naše lige i on sposoban je igrati na višoj razini od trenutne.

Motor je igre, diktira tempo, razigrava i pouzdan je poput sefa. Možemo i plastičnije - Filip Bradarić je Rijekin 'Luka Modrić', klasa i igrač kakve treneri obožavaju.

Marko Vešović

Crnogorac je bio noćna mora za sve lijeve bekove u HNL-u ove sezone. U tandemu sa desnim bekom Stefanom Ristovskim, bio je nezaustavljiv.

Kad je trebalo praviti razliku kroz igru u širinu, lopta bi stigla do Marka, a on bi pretrčao ili izbacio iz igre svoje čuvare. Kao i Bradarić, mogao bi uskoro ostvariti unosan transfer u inozemstvo.

No, neka ga još neko vrijeme u Rijeci, pa da gledamo hrvatski klub u Ligi prvaka od jeseni.

Andrej Prskalo

Uzalud bi sve Rijeci bilo da je imala kiksera na golu. Prskalo, koji je bio rezervni golman Rijeke veći dio karijere, dočekao je svojih 'pet minuta' slave i stao na gol poslije odlaska Ivana Vargića u Lazio.

Također, on je dokapetan kluba, uglavnom je i bio kapetan budući da onaj prvi, Mate Maleš, većinom nije igrao u prvoj momčadi. Kao takav, dao je značajan obol u osvajanju naslova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja