Obavijesti

Sport

Komentari 87

Potres za potresom u Hajduku: Vučević također odlazi iz kluba

Potres za potresom u Hajduku: Vučević također odlazi iz kluba
4

NO Hajduka izglasao je nepovjerenje Marinu Brbiću, a to je izazvalo lančanu reakciju. Ostavku je podnio Pavasović Visković, a nakon njega i Goran Vučević

VIDEO

Ne želim sudjelovati u ovome nakon Brbićeve ostavke, rekao je Ljubo Pavasović Visković koji je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika NO-a Hajduka. 

- Podnio sam ostavku, ali ostavljam prostor udruzi Naš Hajduk da s Gradom nađem modalitet moje zamjene do sljedeće skupštine. Hajduku želim sreću. Hvala Brbiću i Vučeviću, ostali smo zahvaljujući našoj sinergiji. Ne želim sudjelovati u daljnjim događanjima nakon smjene Brbića - rekao je Ljubo Pavasović Visković i dodao:

- Nisam šokiran. Bilo je ovo predvidljivo nakon izbora za predsjednika uprave. Različito vidimo budućnost kluba, razišli smo se u stavovima, ali nemam razloga sumnjati u ljude koji su preuzeli klub. Brbić je jedan od najvećih predsjednika Hajduka jer je došao kad je klub bio dužan 105 milijuna kuna - dodao je Pavasović.

Brbić: Drago mi je da su me baš danas smijenili

Veseli me da se moja smjena dogodila na dan kada smo svim zaposlenicima isplatili sva dugovanja, na dan kada nikome ne dugujemo niti lipu i time sam zaokružio jedan ciklus koji je bio moj cilj pri dolasku u klub, rekao je Marin Brbić i dodao:

- Želim svaku sreću svom nasljedniku. Ne mogu reći da sam razočaran, jer sam pretpostavljao i očekivao da će se ovako nešto i dogoditi. Žao mi je što mi nisu dali priliku da dovršim započeti posao i projekte, klubu želim svaku sreću i što uspješniji nastavak života, jer je Hajduk iznad svih nas.

Ne mogu ostati kad svi odlaze

Nadzorni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici izglasao nepovjerenje Marinu Brbiću, a to je izazvalo lančanu reakciju. Ostavku je podnio Pavasović, a nakon njega i Goran Vučević, iako mu je izglasano povjerenje.

- Ne mogu preuzeti odogovornost ostanka u klubu kad iz njega odlaze moji najbliži suradnici - rekao je Goran Vučević.

Potres koji je zahvatio Poljud širi se i dalje, a neprovjerene vijesti s Poljuda govore kako to još nije sve. Navodno bi se s Pavasovićem, Brbićem i Vučevićem mogli solidarizirati još neki članovi stručnog stožera. 

Navodno je u pitanju šef omladinske škole Srđan Andrić, a veliko je pitanje što će o svemu nakon ostavki najbližih suradnika kazati trener Damir Burić. Sasvim sigurno je kako je ovo veliki potres u Hajduku koji bi mogao imati dalekosežne posljedice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka