Obavijesti

Sport

Komentari 23

Novi Sammir: Mamić je izbacio Juniora zbog 'ruženja' do zore

Novi Sammir: Mamić je izbacio Juniora zbog 'ruženja' do zore
3

PROPUŠTA DERBI Zoran Mamić ljutit je zbog čestih provoda Juniora Fernandesa, nerijetko i do pet ujutro, pa je Čielanca jučer izbacio iz prve momčad "modrih"

VIDEO

Nakon što je nekoliko puta prekršio klupsku disciplinu, “ružeći” u zagrebačkim kafićima, nerijetko i do pet ujutro, čelnicima Dinama konačno je prekipjelo. U četvrtak popodne Juniora Fernandesa prekrižili su s liste putnika za Split. 

Nije neka tajna da će Čileanac u nedjelju biti odjeven u Dinamov dres. Štoviše, zdrav je, spreman, željan igre. No tajna je da mu neće s druge strane stajati splitski Hajduk nego sisačka Segesta, a dres će biti onaj druge momčadi Dinama. 

Točnije, Dinamo II. Tako će, umjesto sa Soudanijem i Henriquezom, Fernandes napadački trojac tvoriti s Amerom Gojakom i Ivanom Božićem, a s klupe će ga, umjesto Zorana Mamića, voditi Željko Sopić. Tako su odlučili u četvrtak, tri dana prije derbija na Poljudu. 

Junior Fernandes je u Dinamo došao 2013. i predstavljen je kao jedno od najvećih pojačanja koje je ikad odjenulo Dinamov dres. Tako je ga upravo Zoran Mamić najavio.

I igrao je Junior Fernandes, pokazao se kao dobar igrač, no lom noge u Splitu potpuno ga je promijenio. U travnju 2014. Rugašević mu je slomio gležanj, a Fernandes je pauzirao šest mjeseci.

Zadnji slučaj je "prelio čašu"

Unatoč lomu noge, Zdravko i Zoran Mamić pružili su mu ruku i otkupili ga od Bayer Leverkusena. Malo bi tko dao novac za igrača koji je upravo slomio nogu i kojeg čeka šestomjesečni oporavak. 

No Fernandes to nikako ne razumije i ovo što radi je ništa drugo nego ruganje prema klubu i gradu u kojem zarađuje plaću. I to vrlo dobru plaću. U Dinamu mu je, navodno, na godinu plaća 700.000 eura. Prevedeno, svaki mjesec za njegovo “lumpovanje” sjedne mu 58.000 eura.

Ako je ikad Mamić bio u pravu, ovaj put jest. Fernandes je pretjerao. Protiv Arsenala je igrao sjajno, no najbolje partije pružio je u HNL-u, a zbog toga ga nisu doveli i otkupili njegov ugovor. Zapravo, sad je jasno zbog čega ga je Bayer otjerao...

Čileanac je dobar igrač, to je jasno, no izlasci su mu vrlo dragi. Saznali su to, očigledno, u Leverkusenu i uspjeli ga se na vrijeme riješiti.  Na trenutke se činilo da će se Čileanac ipak smiriti. Prošle godine u Zagrebu je upoznao 18-godišnju Martu Mariju Radić i bili su nerazdvojni.

No čini se da ga niti ona nije uspjela primiriti...

Nešto kao slučaj Sammir

Male su šanse da Čileanca pomiluju i da ga upišu na listu putnika za Split. Da mu je prvi put, Mamić i stručni stožer bi mu vjerojatno oprostili. 

U redu, dogodi se i najboljima, stara je i dobro znana poštapalica. No Junior je recidivist, nije rijedak slučaj da “zatvara” kafiće i restorane u Zagrebu, a nedavni slučaj bila je kap koja je prelila čašu. 

Točnije, kad je Junior Fernandes u pitanju, više čaša... Nešto kao Sammir u svoje vrijeme.

>>> Junior u društvu najproblematičnijih igrača HNL-a: tukli se, izlazili i nisu slušali...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica