Obavijesti

Sport

Komentari 29

Očajni kapetan Antolić: Ako je ligament, sezona mu je gotova

Očajni kapetan Antolić: Ako je ligament, sezona mu je gotova
3

AJMO, MENISKUS Domagoj Antolić travnjak je morao napustiti već nakon desetak minuta, a danas će obaviti pregled i saznati hoće li stanka trajati nekoliko dana ili čak mjesecima

VIDEO

S bolnom grimasom i zabrinutim licem izašao je iz svlačionice Domagoj Antolić nakon Dinamova poraza od Seville. Kapetan je vidno šepao, jedva je hodao.

- Boli, baš jako boli - zastao je Antolić nakratko, a prije nego što je ušao u automobil i odvezao se doma, još je samo dodao:

- Znam samo da sam dobio jak udarac u lijevo koljeno, vidjet ćemo nakon pregleda kakve su vijesti.

Antolić je igru napustio već u 15. minuti. Udarac je dobio nekoliko minuta prije. Pomoć mu se ukazivala četiri, pet minuta, ali bilo je očito da ne može nastaviti igru. Nije mogao niti odšepati s terena, prevezli su ga vozilom.

Prvo promašaji pa ozljeda

- Nadamo se da nije ono najgore, da se ne radi o ozljedi križnog ligamenta. Sumnjamo na meniskus - rekao je Dinamov doktor Hrvoje Šojat i dodao:

- Danas ide na magnetsku rezonanciju, pa ćemo nakon toga sve znati. Ako bude meniskus, to nije tako duga stanka.

Konkretnije, ako bude riječ o meniskusu, Dinamo bi bez kapetana mogao biti nekoliko tjedana. Najcrnji scenarij je ozljeda prednjeg križnog ligamenta. To bi značilo da je za njegova ova sezona možda već završena.

Nije sigurno Domagoju Antoliću bilo lako zaspati sinoć. Silno je želio da kao kapetan pomogne Dinamu da dođe do prvog boda u Ligi prvaka, a odigrao je tek desetak minuta. Magnetska rezonancija zakazana mu je danas ujutro. Valjda vijesti neće biti tako loše. Baš ga neće u zadnje vrijeme. Napromašivao se u derbiju protiv Hajduka, a sad se ozlijedio i čeka današnji pregled. Podršku su ozlijeđenom kapetanu odmah nakon utakmice dali suigrači.

- Sigurno da nas je poremetio njegov izlazak. To je bio šok za nas. Do kraja utakmice igrali smo za njega - rekao je Borna Sosa, koji je odradio solidan posao na lijevoj strani Dinamove obrane.

Josip Pivarić zbog umora na kraju nije bio niti na klupi, a Ivajlo Petev je iznenadio i izostavljajući Paula Machada. Portugalac je na kraju završio na tribinama.

Šuker zvijezda u loži Seville

- Sve je OK, nisam ozlijeđen - dobacio je Machado koji je iz svlačionice izašao s djecom, jedno je dijete u ruci imalo Sevillin dres.

Zvijezda je za španjolske medije, navijače, vodeće ljude i igrače Seville bio Davor Šuker. Predsjednik HNS-a je dolazeći u ložu nekoliko puta morao stati da se fotografira, a nakon utakmice je otišao i do svlačionice španjolskog kluba, čestitao im, pozdravio se...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu