Obavijesti

Sport

Komentari 74

Od vrha do dna: 'Nakon 14 piva ukazao mi se Isus i spasio me'

Od vrha do dna: 'Nakon 14 piva ukazao mi se Isus i spasio me'
1

Cicinho je 2006. godine potpisao za 'blancose' i ubrzo doživio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata u koljenu. To ga je maknulo van terena na šest mjeseci, pa je krenulo sve po zlu...

VIDEO

Cícero João de Cézare (36) poznatiji kao Cicinho igrao je u karijeri za Botafogo, Atletico Mineiro, Sao Paulo, Real Madrid, Romu, Villarreal, Sport Recife te Sivasspor.

Nabrojani klubovi zvuče doista respektabilno, posebno trio Real - Villarreal - Roma. Znak je to da je riječ o kvalitetnom igraču. Spomenuti brazilski desni bek upisao je i 15 nastupa uz 1 gol za brazilsku reprezentaciju, no bilo je to prije deset godina kad je bio u velikom naletu.

Cicinho je 2006. godine potpisao za 'blancose' i ubrzo doživio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata u koljenu. To ga je maknulo van terena na šest mjeseci, ali svejedno se vratio u prvu postavu i pokazao da ima kvalitete za Real.

Međutim, dolaskom Bernda Schustera 2007. godine, pada u drugi plan. To ga je bacilo u depresiju...

- Popiti dva pića pa otići kući za mene je bilo nemoguće. Pio bih dok se ne bih srušio - priznao je za brazilski ESPN.

U ljeto 2007. prelazi u Romu za 11 milijuna eura. Potpisao je petogodišnji ugovor za 3,6 milijuna eura po sezoni. Tamo je počela prava patnja jer bi uglavnom bio u drugom planu trenera.

- Vratio bih se s treninga znajući da neću igrati za vikend. Onda bih opet počeo piti bez stajanja - otkrio je Brazilac.

U Rimu su to znali pa su jasno pokazali da im on više ne treba. Slali su ga na posudbe u Sao Paulo, zatim i Villarreal. Ukupno je odigrao 12 utakmica za oba kluba. Profesionalni nogomet uz 'profesionalni' alkoholizam ne idu zajedno.

Dotaknuo je dno, jedino ga je mogla spasiti vjera, što se i dogodilo.

- Isus mi se ukazao poslije 14 piva i 18 capirinha - priznao je Cicinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima