Obavijesti

Sport

Komentari 25

Oduševio i Magica: Ivica Zubac zabio 11 koševa uz 13 skokova

Oduševio i Magica: Ivica Zubac zabio 11 koševa uz 13 skokova
1

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac u 11. NBA utakmici ostvario je svoj prvi 'double-double' učinak, no navijače u Staples centru bacio je u delirij i s tri sjajne blokade

VIDEO

Magic Johnson, jedan od najboljih NBA igrača i legenda L. A. Lakersa, izabrao je najbolju utakmicu za prošetati se do Staples centra. Gledao je buduću veliku zvijezdu kluba.

Ivica Zubac (19) nastupio je u svojoj tek 11. NBA utakmici, no već je ostvario svoj prvi 'double-double' učinak. 
Protiv Denvera je Zubac ubacio 11 koševa, a dodao je još i 13 skokova te tri blokade. I sve to za samo 26 minuta.

- Nisam iznenađen, radim naporno cijelu sezonu. Samo sam čekao svoju priliku - rekao je Zubac, koji je ove sezone više utakmica odigrao u razvojnoj ligi za L. A. D-Fenders nego za Lakerse.

- Želim svima u ovoj ligi dokazati da nisam igrač koji samo popunjava klupu za zamjene, nego da sam odličan košarkaš i da mogu pomoći svojoj momčadi - dodao je Zubac.

Svoju utakmicu karijere odigrao je u retro dresu Lakersa, koji su odali počast trofejnoj momčadi Lakersa iz 1987. Zato je Magic i bio u loži. Lakersi su izgubili od Denvera 127-121, ali Magic je uživao u igri hrvatskog centra.

 

Get mean, Zu! #LakeShow

A photo posted by Lakers Scene (@lakersscene) on

Zubac je oduševio navijače Lakersa još tijekom ljetne lige. Zabijao je, blokirao i osvajao srca fanova, koji su na društvenim mrežama objavljivali da su Lakersi napravili 'krađu' desetljeća izabravši Hrvata u drugoj rundi drafta.

Osim navijača Zubac je svojim igrama uvjerio i suigrače da neće biti tek prolaznik u najboljoj ligi svijeta.

- Kad sam ga prvi put vidio kako igrao pomislio sam: 'Čovječe, tko je ovaj?' Svim svojim prijateljima rekao sam da će Zubac biti odličan igrač, poseban - istaknuo je Nick Young.

Ako Zubac nastavi dobivati priliku nema sumnje da će do kraja sezone izboriti standardno mjesto u momčadi Lakersa i da više neće igrati u razvojnoj ligi. Kod momčadi iz Los Angelesa najbolji su bili Williams s 24 koša te Young s 22. Nuggetse je predvodio Jokić s 29 koševa, 15 skokova i tri blokade.

Bojan Bogdanović s Brooklyn Netsima izgubio je od Toronto Raptorsa 119-109. Bojan je odigrao 20 minuta, a zabio je 11 koša uz tri skoka. Najučinkovitiji kod Netsa bio je Brook Lopez s 28 koševa.

Najbolji kod Raptorsa bio je DeMar DeRozan s 36 koševa, 11 skokova i šest asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom