Obavijesti

Sport

Komentari 166

Hajduk slavio u Kranjčevićevoj: Lokosi nemoćni s desetoricom

Hajduk slavio u Kranjčevićevoj: Lokosi nemoćni s desetoricom
10

Hajduk je došao do prve prvenstvene pobjede nakon tri nepovoljna rezultata svladavši Lokomotivu u Zagrebu 2-0 golovima Ante Ercega i Frana Karačića (autogol)

VIDEO

Lakše se diše u Hajduku. Nakon pet neuspjeha u nizu (poraz od Dinama, remi u Osijeku, poraz u Izraelu, poraz od Rijeke te ispadanje od Maccabija na Poljudu), "bili" su vratili mir u kuću pobjedom nad Lokomotivom 2-0 na stadionu u Kranjčevićevoj.

Nije to bila utakmica u kojoj je momčad Marijana Pušnika bila osobito dominantna i lakoćom došla do bodova, ali igrala je pametno, iskoristila ponuđeno - greške domaće obrane, crveni karton za protivnika i autogol - te kući odlazi s tri važna boda.

Prvo poluvrijeme obilježile su silne dobre prilike na obje strane. Lovre Kalinić bio je na visini zadatka: blokirao je pokušaj Grezde u 23. minuti, potom i nekoliko šansi za Mirka Marića, dok je na drugoj strani Toma Bašić uzdrmao prečku iz slobodnjaka.

A onda je pao i gol. Igrala se 32. minuta kad je Ante Erceg fino prihvatio loptu Nikole Vlašića s lijeve strane, riješio se Majstorovića i pogodio u prvi kut. Ide taj gol pomalo i na dušu Danijela Zagorca kojem je lopta prošla kroz ruke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poplava žutih kartona u prvom dijelu (pet) "odnijela" je s terena Sinišu Rožmana, kojem je sudac Igor Križarić u razmaku od 11 minuta dodijelio dvije javne opomene i poslao ga u svlačionicu u 44. minuti.

Lokomotiva nije nikako mogla nadoknaditi taj zaostatak i primila je novi gol u 64. minuti, nakon relativno mirnog početka drugog poluvremena. Tragičar je bio Fran Karačić koji je poslao loptu u svoj gol nakon kornera s desne strane.

Završna četvrtina utakmica protekla je relativno mirno. Imala su oba sastava po neku polupriliku za gol, ali promjene rezultata nije bilo pa Hajduk na reprezentativnu stanku odlazi s četvrte pozicije i 13 bodova na kontu, dok je Lokomotiva ostala zakovana za dno petim porazom u sedam kola, čime ostaje na tanka dva boda.

MAXtv Prva liga, 7. kolo:

  • Lokomotiva - Hajduk 0-2 (Erceg 32', Karačić (ag.) 64')
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu