Obavijesti

Sport

Komentari 33

One su seksi, moćne i prelijepe: Tenisači su ih s razlogom birali

One su seksi, moćne i prelijepe: Tenisači su ih s razlogom birali
1

Činjenica je da profesionalni tenisači neće tek tako odabrati svoju bolju polovicu. One su 'opasne', one su uspješne, one su žene/djevojke profesionalnih tenisača

VIDEO

Profesionalni igrač tenisa dobar je 'ulov' za djevojke. Velika većina dobro izgleda, u odličnoj su fizičkoj formi, pucaju od samopouzdanja, a povrh svega zarađuju veliku lovu. Zaista veliku lovu, pogotovo oni koji su na samom svjetskom vrhu. Eto, uzet ćemo za primjer Andyja Murraya koji je ove godine skinuo s trona Novaka Đokovića i preuzeo mjesto najboljeg svjetskog tenisača.

Britanac je u ovoj godini zaradio preko 16 milijuna američkih dolara samo od turnira. A da ne spominjemo sponzorske ugovore i razne dodatne bonuse. U karijeri je zaradio skoro 60 milijuna dolara. Činjenica je da uz sve spomenuto tenisači neće tek tako odabrati svoju bolju polovicu. One su 'opasne', one su uspješne, one su žene/djevojke profesionalnih tenisača.

Sara Foster - Tommy Haas

Sara je supruga Tommyja Haasa, njemačkog profesionalnog tenisača koji je na teniskoj sceni od 1996. godine. Prije nego što je prešla u glumačke vode, bila je uspješan model. Pojavljivala se u raznim serijama, a vjerojatno je najpoznatija po ulozi u seriji "Novi klinci s Beverly Hillsa". Par je u braku od 2010. godine i imaju dvije kćeri.

Biljana Tipsarević - Janko Tipsarević

Biljana je u braku sa srpskim tenisačem Jankom Tipsarevićem koji je 2012. godine bio osmi tenisač svijeta. Trenutno zauzima 145. mjesto na ATP ljestvici. Biljana je seksi modna dizajnerica koja je pod svjetlo javnosti došla 2012. godine, a s Jankom je u vezi/braku već deset godina.

Francesca Fichera - Filippo Volandri

 

🌞💜🌞 #blonde #love #sun #happy #tbt

Fotografiju objavljuje Francesca Fichera (@chicca_fichera)

Još jedna u nizu seksi žena tenisača. Francesca Fichera žena je tenisača Filippa Volandrija, koji je u karijeri zaradio oko 4 milijuna dolara. Bavi se modelingom i TV voditeljstvom, a par je u braku već neko vrijeme. Imaju jedno dijete.

Nicole Scherzinger - Grigor Dimitrov

 

#Mykonos

Fotografiju objavljuje Nicole Scherzinger (@nicolescherzy)

Suvišno je trošiti riječi o prekrasnoj pjevačici Nicole Scherzinger, koja je donedavno bila bolja polovica vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona. Kokpite i miris guma zamijenila je teniskim terenima, a njen novi izabranik je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji je u karijeri zaradio oko 8 milijuna dolara. Naravno, teško tko može nadmašiti Nicole kada je u pitanju zarada, ali kako se kaže - ljubav ne pita.

Carolina Cerezuela - Carlos Moya

Carolina je seksi španjolska glumica, koja je poprilično uspješna u svojoj državi. Bila je proglašena najljepšom ženom Španjolske 2001. godine, a bila je i na naslovnici španjolskog izdanja FHM-a. Udana je za umirovljenog tenisača Carlosa Moyu, koji je nekad bio svjetski broj 1 na teniskim terenima, ali i, kruže legende, na teniskim partyjima. Imaju troje djece.

Donna Vekić - Stanislas Wawrinka

 

#tbt London 😃💃📷

Fotografiju objavljuje Donna Vekic (@donnavekic)

Mlada hrvatska tenisačica je u zadnje vrijeme poznatija po vezi sa švicarskim tenisačem nego partijama na terenu. Švicarac, koji je trenutačno 4. tenisač svijeta i koji je u karijeru zaradio skoro 30 milijuna dolara, zbog Donne je navodno ostavio i suprugu. Javnost se dugo zgražala i nad izjavama Nicka Kyrgiosa (inače dečka Ajle Tomljanović) usred meča s Wawrinkom kako je Thanasi Kokkinakis bio s Donnom. 

Ester Satorova - Tomaš Berdych

 

🌴☀️🏝 @velaaprivateisland

Fotografiju objavljuje Ester Berdych Satorova (@esterberdychsatorova)

Kad ti je bolja polovica Ester Satorova, vjerojatno se zoveš Tomaš Berdych i 10. si igrač svijeta. Također, bolja polovica ti je model i nosi poznate revije. Par se oženio 2015. godine u Monacu jer - gdje drugdje bi to učinili? Berdych ove godine nije bio na završnom Mastersu u Londonu. Sa ženom je otišao na Maldive.

Maria Francisca Perello - Rafael Nadal

 

They're soooo perfect together. I can't wait to see Rafa and Maria get married 👰💍

Fotografiju objavljuje Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans)

Maria i Rafa Nadal su zajedno više od sedam godina. Može se reći da je Maria potpuna suprotnost ostalim ženama tenisača. Rijetko se pojavljuje u javnosti s Nadalom, ne ide toliko često na crvene tepihe i posvećena je ekonomskoj karijeri u potpunosti u koju se upustila još 2005. godine.

Kristina Milković - Marin Čilić

Bolja polovica našeg najboljeg tenisača Marina Čilića zove se Kristina Milković. Kristina i Marin su u vezi od 2009. godine, a kako kažu ne žure se s ulaskom u bračne vode. Lijepa Dubrovčanka bila je uz Čilića praktički cijelu karijeru i velika mu je potpora. Marin se često šali da mu je Kristina privatna psihologinja pošto je uz politologiju završila i psihologiju. Inače, Čilić je u karijeri zaradio oko 17 milijuna dolara.

Brooklyn Decker - Andy Roddick

 

Taking our nerd prom duties very seriously last night. #whcd

Fotografiju objavljuje Brooklyn Decker (@brooklyndecker)

Kakva bi ovo lista bila, a da na njoj nije Brooklyn Decker, žena umirovljenog američkog tenisača Andyja Roddicka. Roddick je nekad bio svjetski broj 1, a njegova supruga je model koja je poznata po tome što je nosila revije Victoria's Secreta. Također, bila je i na naslovnici izdanja Sports Illustrated Swimsuit. Par se upoznao tako što je Andy lijepu Brooklyn vidio na TV-u pa su preko svojih agenta ugovorili spoj. Vjenčali su se 2009. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao