Obavijesti

Sport

Komentari 53

Modri predstavili Cicu: Nisam baš očekivao da će Zoran otići

Modri predstavili Cicu: Nisam baš očekivao da će Zoran otići
1

Dinamo je predstavio svog novog trenera Cicu Kranjčara, sportskog direktora Marijana Vlaka te se oprostio od Zorana Mamića i njegovih pomoćnika koji odlaze raditi u Saudijsku Arabiju

VIDEO

Zoran Mamić je bivši, a 'modre' trupe preuzima legenda Dinama Zlatko Kranjčar. Na konferenciji za medije od kluba oprostio se mlađi Mamić, a medijima se predstavili Cico i sportski direktor Marijan Vlak.

Pokretanje videa...

01:28

- Veselim se što sam ponovno ovdje. Hvala direktoru i Zoranu na lijepim riječima. Drago mi je da Zoran sada odlazi u popularni klub Sadijske Arabije. Želim mu da bude uspješan i da ostvari rezultat koji priželjkuje. Sigurno da sam bio počašćen namjerom kluba da me dovede, ali nisam očekivao da će Zoran otići i zatekao me malo poziv od Dinama. Želim mu sve najbolje - rekao je Kranjčar i predstavio Marijana Vlaka kao svog pomoćnika:

- Išao sam u traženje suradnika i našao ih odmah u klubu. Marijan Vlak će biti moj prvi asistent i sportski direktor, a dolazi i Željko Sopić, koji ima iskustva sa samostalnim vođenjem. Kondicijski tim ostat će isti kao i do sada.

Pokretanje videa...

00:15

Marijan Vlak, dakle, preuzima mjesto sportskog direktora.

- Htio bih se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Mjesto sportskog direktora traži puno odricanja. Trebamo nastaviti dizati sportsku politiku kao i do sada. To nije jednostavno, ali moja zadaća će biti da nastavimo taj kontinuitet koji je Dinamo imao zadnjih godina. Mislim da će suradnja biti kvalitetna i za dobrobit svih nas. Nadam se da će Dinamo to sve potvrditi već ove godine - rekao je Vlak.

Plan priprema ostaje isti.

- Zoranov program se neće mijenjati. U sklopu pripremnih utakmica isto tako. Prekratko nam je vrijeme do prve utakmice Lige prvaka da bimo nešto mijenjali. Morat ćemo dati nešto svoje, ali što će to biti, vidjet ćemo. Zoran je kvalitetno i dobro vodio i nema potrebe dalje nešto mijenjati i tražiti - kaže Cico Kranjčar.

Kranjčar je bio i izbornik Hrvatske pa može odlično procijeniti našu reprezentaciju u Francuskoj.

Pokretanje videa...

00:23

- Igraju odlično od prvog dana. Veseli me da je Čačić potvrdio svoje vrijednost zbog kojih je izabran. Bit će nekih padova, ali ovo što je sada učinio je za svaku pohvalu. Čestitke u ime mojeg stožera i u moje ime. Nadam se da ćemo i u utakmicu protiv Portugala krenuti s istim stilom i ići na pobjedu - rekao je novi trener te se osvrnuo na kadar koji ima u Dinamu.

- Kadar igrača je vrlo kvalitetan. Ako će se tijekom odigravanja ovih utakmica pojaviti situacija da nam je potreban neki igrač, sigurno ćemo razgovarati. Ako se pojavi igrač s dobrim pedigreom i koji želi biti ovdje, sigurno je da ćemo reagirati.

Nada se i povratku publike na stadion.

Pokretanje videa...

00:28

- Brojni elemnti su potrebni da se publika vrati. Televizija je odnijela dosta publike, možda malo i inftastrakuta koja nam fali, moramo redizajnirati stadion ili izraditi novi kako bi gledatelj imao komfor na stadionu. Imamo obavezu obraniti titulu. Imamo i internacionalnu obavezu u Ligi prvaka gdje želimo ostati što dulje. Vjerujem u kvalitetu igrača i nadam se da će ovu promjenu doživjeti pozitivno - zaključio je novi trener Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom