Obavijesti

Sport

Komentari 20

Osijek dobio lokose kući nakon sedam godina; Zekić: Na mišiće

Osijek dobio lokose kući nakon sedam godina; Zekić: Na mišiće
1

Dugih sedam godina čekao je Osijek na domaću pobjedu nad Lokomotivom i konačno je dočekao ovu nedjelju. Antonio Perošević zabio je jedini gol za slavlje 1-0

VIDEO

Dan uoči sedme godišnjice posljednje Osijekove pobjede nad Lokomotivom na Gradskom vrtu ta je neugodna tradicija bijelo-plavih prekinuta. Zoran Zekić nadmudrio je kolegu Tomislava Ivkovića i proslavio minimalnu pobjedu 1-0.

Zagrebački sastav nije bio neopasan po Mikulića, dapače, prijetili su Doležal i Rrahmani, a poluprilike je imao i Osijek. Jednu pravu akciju domaćini su kapitalizirali u 57. minuti kad je Matas ubacio za Peroševića, a napadač Osijeka lijepo pogodio za konačnih 1-0.

>>> Sažetak pogledajte OVDJE.

Osječani su tako iskoristili subotnji kiks Hajduka u Puli i pobjedom se vratili na treće mjesto MAXtv Prve lige. Drugoplasirani Dinamo bježi im dva, a Rijeka pet bodova (uz utakmicu manje). Sa stilom su u svlačionici proslavili važnu pobjedu.

Tradicionalno slavlje u svlačionici nakon pobjede! Grad na Dravi danas slavi!

Posted by Nogometni klub Osijek on 23. listopada 2016

Obje momčadi očekuju obveze u osmini finala Kupa gdje Osijek gostuje kod Šibenika, a Lokomotiva kod Vinogradara. Osijek ostaje u Dalmaciji jer ga sljedeći vikend čeka gostovanje baš kod konkurenta za treće mjesto Hajduka na Poljudu, a petoplasirana Lokomotiva dočekuje vodeću Rijeku.

Zekić: Nije bilo ljepote

- Iznimno sam zadovoljan kako mi je momčad odgovorila na terenu u odnosu na samu pripremu utakmice. Teren je bio težak, protivnik kvalitetan, ali mislim da smo odigrali dobro i pametno, doduše bez neke posebne ljepote. Bio je veliki ulog jer nam se pružila prilika da se značajnije odvojimo od Lokomotive i mirnije nastavimo prvenstvo. Može se reći da smo danas pobijedili na mišiće - rekao je Zoran Zekić.

Tomo Ivković pohvalio je domaću momčad i atmosferu oko kluba.

- Vi znate da sam ja uvijek pozitivno razmišljao kada je Osijek u pitanju i drago mi je da smo nakon više godina odigrali utakmicu u Gradskom vrtu u drugačijem ozračju nego u prethodnim sezonama. To me raduje i zbog kluba i grada Osijeka koji zaslužuje ovakvog prvoligaša. Inače, utakmica je bila tvrda i čvrsta, prava prvenstvena, bez puno pravih šansi. Gol je pao praktički iz jedine naše pogreške, kada smo bili kažnjeni i na kraju se to pokazalo presudnim - izjavio je Ivković.

MAXtv Prva liga, 13. kolo:

  • Osijek - Lokomotiva 1-0 (Perošević 57')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica