Obavijesti

Sport

Komentari 136

Ronaldo je tražio ofsajd jer on nije zabio? Ne, on tako slavi...

Ronaldo je tražio ofsajd jer on nije zabio? Ne, on tako slavi...
1

SVIJET U ČUDU Alvaro Morata zabija za 2-1 Reala pred kraj utakmice protiv Bilbaa, a Cristiano Ronaldo diže ruku i gleda prema pomoćnom sucu. Nije odmah išao slaviti gol...

VIDEO

Real je iščupao pobjedu protiv Athletic Bilbaa na Santiago Bernabeuu za vrh Primere, a junak utakmice je Alvaro Morata koji je zabio za 2-1 sedam minuta prije kraja susreta. Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu i to vrlo dobro. 

Cristiano Ronaldo se ispromašivao, a uz to je pokazao nevjerojatnu sebičnost u zadnjim sekundama kad je krenuo u kontru. Lijevo je imao Moratu, ali akciju je završio sam. Morata je u nevjerici mahao rukama, a navijači su izviždali Ronalda. 

Što je Ronaldo radio kod gola?

No sebičnost jednog od najboljih igrača svijeta nije najveći problem. Ronaldo više od svega želi zabijati i to ponekad završi ovako. No to nije ono najzanimljivije što se dogodilo na utakmici, a da ima veze s Cristianom Ronaldom.

Morata je zabio odlučujući gol i postao je junak Bernabeua. No kamere na španjolskoj televiziji uhvatile su u najmanju ruku čudnu reakciju Ronalda na Moratin gol.

Ronaldo je prvo podigao ruku kao da od pomoćnog suca traži zaleđe Morate, a nakon toga je odmahnuo rukom i nije odmah išao slaviti gol za vodstvo.

Da je to napravio neki drugi igrač vjerojatno ne bi nitko o tome napisao ni slova, ali kako se radi o Cristianu Ronaldu, kojem nije prvi put da se ne veseli golovima koje su zabili suigrači, a svoje nebitne golove na 4-0 ili 5-1 slavi kao osvajanje Lige prvaka, ta njegova reakcija automatski postaje stvar rasprave.

Tražio zaleđe? Ne, on tako slavi golove

Kad je Cristiano "drugi su ljubomorni jer sam lijep i bogat" Ronaldo u pitanju, ništa nije nemoguće. No da traži zaleđe jer je netko drugi zabio, a ne on, ipak je malo previše.

Kolumnist Mirrora Ed Maylon stao je u obranu Ronalda. Napisao je kako Portugalac digao ruku i gledao prema pomoćnom kako bi potvrdio da je gol regularan, a to što nije posebno slavio. To je ipak, Ronaldo. Ponekad mu se ne slavi...

Druga stvar koja ide u prilog Ronaldu je da mu ovo nije prvi put da ovako diže ruku i gleda prema pomoćnom. Ako dosad svaki put nije tražio ofsajd, nije ni sad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao