Obavijesti

Sport

Komentari 9

Pašalić debitirao: Trener kluba Montella zadovoljan nastupom

Pašalić debitirao: Trener kluba Montella zadovoljan nastupom
1

Mario je odigrao jaku dobru utakmicu s obzirom na to da nam se tek priključio. On je jako talentiran, rekao je o nastupu mladog veznjaka trener AC Milana Vincenzo Montella

VIDEO

Prva utakmica u dresu Milana i odmah - prvi sastav. Pašalić je započeo u prvih 11 milanskog giganta na poziciji centralnog veznjaka gdje se dobro snašao.

Rossoneri su poveli preko Susa, pa je ekspresno izjednačio Moussef, da bi pobjedu Milanu osigurao Niang golom s bijele točke.

Mario Pašalić (igrao do 79. minute) debitirao je za Milan u pobjedi 2:1 protiv Bournemoutha, za koji je prvih 45 minuta prvi put odigrao Jack Wilshere. 

Ono što je važno istaknuti je to da je Mario pokazivao inicijativu u igri, većina akcija je počinjala baš od njega. Imao je i lijepo progiravanje za Nianga koji nije iskoristio matnu situaciju.

Sva tri gola pala su u razdoblju od 64. do 67. minute. Rossoneri su poveli preko Susa, pa je ekspresno izjednačio Moussef, da bi pobjedu Milanu osigurao Niang golom s bijele točke.

- Mario je odigrao jaku dobru utakmicu s obzirom na to da nam se tek priključio. On je jako talentiran igrač - rekao je o nastupu mladog veznjaka trener Milana Vincenzo Montella.

VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju