Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Pašalić je rođen za Serie A, odrastao je gledajući Milan...'

'Pašalić je rođen za Serie A, odrastao je gledajući Milan...'
1

On je nevjerojatno sretan, a u isto vrijeme i vrlo smiren. Takvi su vam Hrvati, uvijek imaju tipičnu reakciju. Ne pokazuju puno emocija, ali uvjeravam vas da je sretan zbog svoje odluke, kaže Cavaliere

VIDEO

Svi u Milanu će vidjeti zašto se toliko priča o njemu, rekao je agent Marija Pašalića Vincenzo Cavaliere za MilanNews.it.

Hrvatski veznjak i mladi reprezentativac Mario Pašalić (21) stigao je u Milan pod sumnjom da zbog ozbiljne ozljede leđa neće moći proći liječnički pregled. Iz stožera Milana došla je jasna naredba - dovedite specijalista koji će dokazati da je Pašalić zdrav. U protivnom, može početi pakirati kofere.

Mario je odradio neobično dug liječnički pregled koji je trajao dva dana, a na kraju svega izašao je ponosan i s osmijehom na licu.

- Sve je prošlo u redu. Pregled je bio neuobičajeno dug, ali drago mi je da sam novi igrač Milana - rekao je Pašalić nakon svega.

- On je nevjerojatno sretan, a u isto vrijeme i vrlo smiren. Takvi su vam Hrvati, uvijek imaju tipičnu reakciju. Ne pokazuju puno emocija, ali uvjeravam vas da je neizmjerno sretan zbog svoje odluke - rekao je Cavaliere pa nastavio:

- Može pokriti sve tri pozicije u veznom redu. Tehnički je potkovan, jak, igra s obje noge podjednako dobro... Može pokriti Montolivovu ulogu, ali može igrati i mezz'alu s lijeve ili desne strane. U Monacu je čak igrao i polušpicu. Broji preko 70 nastupa i nekoliko golova u najboljim ligama Europe, što mu donosi veliko iskustvo za njegove godine.

Pašalić je po dolasku u Milano rekao kako se oko cijelog kluba osjeti ozračje veličine. Posjetio je i memorijalni centar te muzej 'rossonera', a rekao je i kako bi bilo glupo govoriti da cijeli život želi igrati u Milanu, no da je njegov brat veliki navijač slavnog talijanskog kluba.

- On voli Milan, a u Hrvatskoj ima puno 'rossonera'. Odrastao je gledajući Milanove utakmice u Ligi prvaka. S nogometne točke gledišta, on je rođen za Serie A. Zbog svoje tehnike i fizičke nadmoći, ali i zato što je sjajan taktičar. On je pravi profesionalac - zaključio je Cavaliere.

Pašalić je u Milanovu muzeju posebno zastao kod dresa Zvonimira Bobana... Predugo je milanski velikan bio bez Hrvata u ključnoj ulozi. Hoće li se povijest ponoviti?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja