Obavijesti

Sport

Komentari 58

Guardiola zadovoljan: Mi smo 75 posto toga napravili dobro

Guardiola zadovoljan: Mi smo 75 posto toga napravili dobro
5

Lopta je bila spora, a ni teren nije bio idealan, rekao je Guardiola, koji je poslao pomoćnike da izmjere visinu trave jer je smatrao da su u Atleticu malo previše pustili da izraste

VIDEO

Neki to nazivaju "antinogometom", ali oni koji se imalo razumiju u nogomet znaju da teško s "antinogometom" možeš doći do finala Lige prvaka.

OK, Grčka je osvojila Euro, ali Atleticu se smiješi finale Lige prvaka drugi put u zadnje tri sezone. Simeoneova ratnička momčad koju je uvjerio da je najbolja na svijetu na tom je putu dvaput rušila Barcelonu, a kod kuće je imala moćni Bayern na konopcima.

Atletico putuje u München s 1-0 iz prve utakmice. Bayern je u pet od sedam situacija u kojima je u gostima izgubio 1-0 prošao dalje, ali sad ga čeka težak ispit. Diego Simeone napravio je momčad koja možda ne igra lijepo, ali i ne prašta.

- Bila je to lijepa utakmica dvije momčadi koje imaju različit stil igre. Bili smo u pravom izdanju, kao i protiv Barcelone - rekao je Diego Simeone, koji je očito pronašao lijek za "tiki-taku", stil igre koji je Guardiola iz Barcelone preslikao u Bayernu.

- Borili smo se, patili i patili. Napravili smo sve što smo htjeli. Bayern je pokazao da zna odgovoriti, ali mi ćemo nastaviti po svome - rekao je Fernando Torres, koji je mogao dotući Bavarce, ali spriječila ga je stativa.

Pep Guardiola djelovao je zabrinuto uoči uzvrata. 

- Dobili smo gol koji je plod naše pogreške. Lopta je bila spora, a ni teren nam nije bio idealan - rekao je Guardiola, koji je uoči utakmice poslao pomoćnike da izmjere visinu trave jer je smatrao kako su u Atleticu malo previše pustiti da izraste.

- Zadovoljan sam sa 75 posto stvari koje smo napravili. Stvarali smo šanse, ali nismo zabijali. Nije ovo idealan rezultat jer Atletico je momčad koja baš zna igrati na rezultat. No okrećemo se Münchenu. Saul je zabio sjajan gol, pokazao je da je odličan igrač. Sve u svemu, zadovoljan sam našom igrom - dodao je Pep.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 58

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.