Obavijesti

Sport

Komentari 11

Perišić kralj plaže: Na Žnjanu tuče i profesionalne odbojkaše

Perišić kralj plaže: Na Žnjanu tuče i profesionalne odbojkaše
1

ODBOJKAŠ PERIŠIĆ Ivan Perišić će s partnerom Nikšom Dell’Orcom igrati na turniru u odbojci na pijesku u Poreču. Redovito na Žnjanu očita lekciju profesionalcima, rekao je njegov partner

VIDEO

Ivan Perišić (28) je čudo od odbojkaša na pijesku. Svako ljeto kada dođe u Split, gotovo svakodnevno je na Žnjanu i pobjeđuje profesionalce. Ti dečki ne mogu vjerovati da je od njih bolji tamo neki nogometaš, kaže Nikša Dell’Orco (25), koji će s veznjakom Intera zaigrati na Poreč Majoru.

Na turniru će biti olimpijskih i svjetskih prvaka, no najveća zvijezda porečkog spektakla bez ikakve dvojbe bit će hrvatski reprezentativac. Čovjek od 50 milijuna eura, koliko Manchester United nudi Interu.

I da, Perišić neće igrati u kakvom ekshibicijskome meču nego u natjecateljskom.

- Prije šest godina s Perom Križanovićem, našim najtrofejnijim odbojkašem, došao sam u Omiš. Među igračima na plaži najbolji je bio baš Ivan Perišić. Rekli smo mu da može doći igrati s nama u Splitu na Žnjanu kad bude slobodan. Od tada idućih šest godina dolazi stalno, ne možemo ga se riješiti. Perišić je fanatik odbojke na pijesku, više želi trenirati od nas - rekao je Nikša, koji nije mislio da je Ivan baš tako dobar odbojkaš.

- Prvi put kad je došao na Žnjan, odmah me pobijedio. Čak me i nervirao, nisam mogao vratiti njegov servis. Ja mislio neki nogometašić želi se malo zafrkavati na odbojci, a on sjajan igrač. Redovito na Žnjanu očita lekciju profesionalcima - istaknuo je Dell’Orco.

On i Perišić igrat će u srijedu i četvrtak u 21 sat te u petak u 13 sati.

- Ima odraz od metra, sjajno čita igru, anticipira što će suparnik napraviti i strašno je brz. Da je ozbiljno trenirao odbojku na pijesku, uh... Meni, kad ne igram dva tjedna, treba neko vrijeme da uđem u štos, on se gotovo odmah prilagodi. Ma, da još malo popravi tehniku, bio bi vrhunski - ističe Nikša.

To je Ivan Perišić, multitalentirani sportaš. Igra odbojku na pijesku, dobar je u tenisu, sjajan u košarci, a teško ga je pobijediti i u stolnom tenisu. Tijekom priprema reprezentacije u svim tim sportovima dominira među reprezentativcima.

- Može zakucati bez problema, ima i vrlo mekan šut. Za nekoga tko ne trenira košarku jako dobar. Došao je nekoliko puta na trening moga kluba pa smo ostajali šutirati - rekao je Krunoslav Simon, hrvatski košarkaški reprezentativac i član Milana.

- Ne znam kakvu bi karijeru napravio kao košarkaš, ali talent sigurno ima - istaknuo je Simon, koji je s Perišićem igrao i tenis.

- Da, dobar je i u tenisu. Igrali smo doduše samo jednom, no kod 1-1 u setovima i 5-5 ugasili su nam svjetlo. Očito smo predugo igrali - nasmijao se Simon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom