Obavijesti

Sport

Komentari 14

Pjaca otkrio: 'Opet bih izabrao Juventus, sretan sam u klubu'

Pjaca otkrio: 'Opet bih izabrao Juventus, sretan sam u klubu'
1

U jednom sam od najboljih klubova svijeta, sretan sam u Juventusu. Mogu puno naučiti ovdje, želim ovdje ostati jako dugo, rekao je Marko Pjaca Talijanima uoči Dinama

VIDEO

Iako (još) nije dobio pravu priliku da pokaže koliko može u dresu Juventusa, Marko Pjaca ostao je jednako staložen i razborit kao i na početku svoje najveće životne avanture.

Nogometni put odveo ga je u talijanski Juventus, a sudbina, odnosno ždrijeb kuglica u Monte Carlu htio je da se u skupini Lige prvaka ove jeseni susretnu njegov Dinamo i također njegov Juventus.

Marko je za 23 milijuna eura iz hrvatskog prvaka prešao u redove šampiona Italije ovog ljeta, a u intervju za talijanski Tuttosport uoči utakmice rekao je sljedeće:

- Znam da su 23 milijuna eura eura veliki novac, ali više je plaćeno za Higuaina i Pjanića. Nema pritiska, samo želim biti spreman. Svi žele igrati, ali ja sam mlad. Zabijanje golova nije mi opsesija, više se osjećam kao veznjak - započeo je Pjaca pa otkrio od koga najviše uči na treningu.

- Na treningu najviše pratim što radi Paulo Dybala, ali pokušavam naučiti od svakog ponešto. Odnos s Allegrijem je sjajan, kao i svaki normalni odnos igrača i trenera. Puno mi pomaže da razumijem talijanski nogomet - rekao je Marko.

Njegova obitelj kao i prijatelji utakmicu će pratiti s tribina. 

- Jako sam uzbuđen. Moji prijatelji i obitelj će biti na stadionu, tražili su me 25 Juveovih dresova i mnogo karata. Ako zabijem, neću slaviti - otkrio je hrvatski reprezentativac.

Pjaca još nije dobio pravu priliku u Juventusu. Da sada bira ponovo, opet bi izabrao Torino.

Apsolutno, isti izbor. U jednom sam od najboljih klubova svijeta, sretan sam u Juventusu. Mogu puno naučiti ovdje, želim ovdje ostati jako dugo.

- Trener Allegri će odlučiti hoću li dobiti priliku ili, a ja sam nestrpljiv da pokažem što mogu. Neće sigurno biti šetnja protiv Dinama. Imaju talentirane igrače kao što su Ćorić, Pavičić, Fiolić, a Soudani je opasan u napadu. Očekujem vatrenu atmosferu, jer se vraćaju navijači nakon duge stanke - rekao je Pjaca za kraj.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'