Obavijesti

Sport

Komentari 1

Plušenko u Ledenoj dvorani: Spektakl na Euru u Zagrebu...

Plušenko u Ledenoj dvorani: Spektakl na Euru u Zagrebu...
2

Od 23. do 27. siječnja u Zagrebu se održava Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju. Stiže sedmerostruki europski prvak, trostruki svjetski - Jevgenij Plušenko

VIDEO

U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova od 23. do 27. siječnja 2013. godine održat će se Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju. Gledatelji će imati priliku vidjeti najveću svjetsku klizačku zvijezdu, olimpijskog pobjednika, trostrukog svjetskog i sedmerostrukog europskog prvaka Jevgenija Plušenka iz Rusije, kao i aktualnu svjetsku prvakinju Carolinu Kostner iz Italije, koja je nastupila i na nedavno održanoj Zlatnoj Pirueti, najstarijem natjecanju u umjetničkom klizanju u Hrvatskoj. 

Dolazi jedan od najuspješnijih klizačkih sportskih parova – višestruki svjetski i europski prvaci Aliona Savchenko i Robin Szolkowy iz Njemačke, kojima će izravna konkurencija biti prošlogodišnji svjetski i europski prvaci Tatiana Volosozhar i Maxim Trankov iz Rusije. U konkurenciji plesnih parova publika će u Ledenoj dvorani imati prilike vidjeti i svjetske i europske prvake iz Francuske, Nathalie Pechalat i Fabiana Bourzata. Na ovogodišnjem Europskom prvenstvu ukupno će nastupiti 35 klizačica, 30 klizača, 28 plesnih i 16 sportskih parova iz 33 europske zemlje, a Hrvatsku će predstavljati Mirna Librić.

Natjecanja počinju u srijedu, 23. siječnja u 11.45 sati, a prvi na led izlaze plesni parovi, nakon čega slijedi ceremonija svečanog otvorenja u 18.00 sati, na kojoj će nastupiti nabolje hrvatske klizačice Sanda Dubravčić i Idora Hegel. 

Sličnim će se ritmom natjecanja održavati kroz sljedeća tri dana, s time da je vrhunac zakazan za subotu, kada će od 12.45 sati gledatelji moći vidjeti slobodne programe klizača i klizačica, dok će u pauzama natjecanja nastupati pjevači iz zagrebačkog kazališta „Komedija“. Za posljednji dan ovog za Hrvatsku važnog sportskog događaja, nedjelju 27. siječnja, za 15.00 sati predviđena Gala revija pobjednika. 

Također, Zagrebački ZET osigurava dodatnu pogodnost za umirovljenike koji u pretprodaji kupe grupne ulaznice, time što će grupe besplatno prevoziti do Doma sportova i natrag do njihova odredišta. 

Ulaznice se po promotivnim cijenama mogu naručiti na e-mail: ep.ulaznice@gmail.com ili na mobitel 098/644 298. Blagajne Doma sportova otvaraju se 21. siječnja u 10 sati, a ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mjestima Eventima po standardnim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima