Obavijesti

Sport

Komentari 24

Poslije čuda u Parizu, probudio se apetit Arsenalu i Napoliju...

Poslije čuda u Parizu, probudio se apetit Arsenalu i Napoliju...
1

PROBUDILA SE NADA Poslije jučerašnje rapsodije PSG-a, nominalni autsajderi u večerašnjim utakmicama dobili su dodatno ohrabrenje. Real ima tešku misiju sa Napolijem, a Arsenal ide šokirati Bayern

VIDEO

PSG je jučer demolirao Barcelonu i pokazao kako ove sezone u Ligi prvaka nema izrazitih favorita. Mislilo se da je Barca nedodirljiva s ubojitim MSN napadom, ali igra Parižana ogolila je sve njihove slabosti.

Svi ih imaju, a da se 'kompleksi' mogu razbiti, isto je pokazala momčad Unaija Emeryja. Naime, njegov učinak kao trenera protiv 'blaugrane' bio je poražavajuć - 16 poraza, šest remija i tek jedna pobjeda nisu davali znak za ohrabrenje francuskom prvaku. Pa, katalonski div eliminirao ih je u dva navrata.

Danas se Barca nalazi pred ispadanjem iz Lige prvaka što će uništiti njihov niz od devet uzastopnih prolaza u osmini finala.

Ako je PSG šokirao Barcu...

U sličnoj situaciji kao PSG je večeras Arsenal. Ždrijeb ih je ponovno spojio s Bayernom protiv kojeg nemaju najugodnija sjećanja. Bavarci su ih izbacivali dvaput u posljednje dvije sezone (2013. i 2014.), a prije 12 godina također su odmjerili snage gdje je opet bio bolji njemački prvak.

Wenger i njegova družina nadaju se prekidu njima ružne tradicije, najviše iz razloga što ih dočekuje neuvjerljivi Bayern koji se pod vodstvom Carla Ancelottija vidno muči u igri. Rezultati, barem u Bundesligi, idu im u prilog. No, u Ligi prvaka pokazali su određene slabosti protiv madridskog Atletica koji je osvojio skupinu i tako Bayern zapravo 'bacio' na londonski klub.

Ono što 'topnike' može brinuti je to što ove sezone nisu upisali baš bajne rezultate protiv najjačih protivnika. Osim pobjede nad Chelseajom (3-0) u rujnu, gubili su redom od Liverpoola, Manchester Cityja, Chelseaja u gostima uz remije protiv Manchester Uniteda i Tottenhama. Tu su i dva remija protiv PSG-a u skupini koju su na kraju osvojili.

Luka se vraća u najvažnijem trenutku

Kao što se nada i Arsenal da može iznenaditi Bayern, tako i Napoli vidi svoju šansu protiv aktualnog prvaka Europe. Real Madrid stiže 'na noge' momčadi koja briljira u posjedu - viceprvaci Italije 79% zabijenih golova postižu iz otvorene igre što ih je dovelo do niza od 18 utakmica bez poraza! Sarrijeva družina osvaja sve nogometne fanatike.

Iako nema Higuaina, proradio je Dries Mertens koji u prosjeku zabija svake 54 minute i već je na 20 golova ove sezone. Napolijev napadački nogomet može ispasti i 'samoubilački' jer Real je preiskusna momčad koja je ovakvih utakmica odigrala na desetine posljednjih sezone i dobro znaju što ih čeka.

Iako je Realov niz od 41 utakmicu bez poraza pukao u siječnju kod Seville uz ispadanje u Kupu kralja protiv Celte, nema razloga za uzbunu kod Zinedinea Zidanea. Poslije pobjeda nad Osasunom i Sociedadom strasti su se smirile, a veliko ohrabrenje za 'blancose' povratak je našeg maestra Luke Modrića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom