Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Poštujem ga kao boksača, ali čovjek je nula, običan nitkov'

'Poštujem ga kao boksača, ali čovjek je nula, običan nitkov'
1

Samo se sjetite kad je prije meča s Harrisonom rekao da mu protivnik ima šanse u meču kao i žrtve grupnog silovanja. Kakvom čovjeku bi takvo nešto uopće palo na pamet izgovoriti, rekao je Bellew o Hayeu

VIDEO

Ostalo je manje od tjedan dana do velikog spektakla u londonskoj O2 Areni. U ring će David Haye i Tony Bellew, a zbog fizičkog sukoba ove dvojice na pressici u studenom prošle godine, meč će biti pod dodatnim povećalom.

Od studenog verbalni rat između Hayea i Bellewa ne jenjava. 

- Poštujem Hayea kao boksača, ali je loš čovjek - otvorio je dušu Bellew za Telegraph i nastavio: 

- On je jedan veliki nitkov. Rekao je neke odvratne stvari. Samo se sjetite kad je prije meča s Harrisonom izjavio da njegov protivnik ima šanse u meču kao i žrtve grupnog silovanja. Kakvom čovjeku bi takvo nešto uopće palo na pamet reći?

Između ostalog, Bellew je otkrio kako je čak i njegova obitelj morala napustiti državu u nedjelju zbog cijele situacije s Hayeom. 

- Poslao sam obitelji na put ovaj tjedan. Idu na mjesto o kojem ja trenutno mogu samo sanjati. Neću nikome reći gdje su jer ne želim riskirati da budu povrijeđeni - objasnio je.

- Haye radije provodi Božić opijajući se sa strancima u Miamiju nego kući s obitelji i djecom. S takvim se ja čovjekom ovdje borim - dao je primjer Bellew, ali tu nije stao:

- Jednom prilikom dok smo snimali ''The Gloves are off'', nazvao me 'retardom'. Rekao sam mu da se smiri, kako je ovaj naš meč samo još jedan običan meč i kako je on samo još jedan od boksača s kojim ću ući u ring. Poslije svega otići ću kući svojoj obitelji, na što mi je odgovorio da neću otići kući nego u bolnicu. Rekao sam mu: 'Bolje da onda to odmah napraviš, uzmi stolicu ili nešto, jer u ringu nećeš. To nisi napravio nikome u karijeri'', na što mi je odgovorio da je poslao Marka de Morija u bolnicu. Možete li vjerovati, čovjek se hvali s time - rekao je Tony.

Haye je tom svojom izjavom navukao na sebe istragu Britanskog odbora za kontrolu boksa, a kao posljedica toga moglo bi se dogoditi da do subotnjeg meča uopće ne dođe. 

Ako uzmemo u obzir Tonyjeve postove na Twitteru, poništavanje meča za njega ne dolazi u obzir. 

- Vjerujte mi kad kažem da me cijelu karijeru ljudi otpisuju! To nije ništa novo! Imam namjeru mnoge ponovno šokirati 4. ožujka - nedavno je napisao na Twitteru. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao