Obavijesti

Sport

Komentari 229

Stižu Pjaca i Mandžo: Dinamo izvukao Juve, Sevillu i Lyon!

Stižu Pjaca i Mandžo: Dinamo izvukao Juve, Sevillu i Lyon!
11

Dinamo je saznao protivnike u Ligi prvaka. "Modri" su izvukli Juventus, Sevillu i Lyon, a igrat će u skupini H. Na Maksimir se u dresu Stare dame vraćaju Pjaca i Mandžo...

VIDEO

Cico Kranjčar poželio je Barcelonu, ždrijeb mu je dao - Juventus! Dinamo je izvukao skupinu H s prvakom Italije, španjolskom Sevillom i francuskim Lyonom. 

Mandžo i Pjaca vraćaju se na Maksimir

Roberto Carlos izvlačio je kuglice iz posljednjeg šešira, tamo gdje je bio smješten zagrebački Dinamo. Legendarni Ian Rush smjestio nas je u skupinu s Juventusom, Sevillom i Lyonom što znači kako ćemo na Maksimiru opet gledati Marija Mandžukića i Marka Pjacu, naravno, ako ih trener uvrsti u sastav. 

Rostov iz Rusije i engleski prvak Leicester debitanti su ovogodišnje Lige prvaka. Rusi su smješteni u skupinu D zajedno s Bayernom, Atleticom i PSV-om, dok je Leicester u grupi G gdje su Porto, Club Brugge i Kopenhagen.

Ždrijeb UŽIVO:

  • Skupina A: PSG, Arsenal, Basel, Ludogorec
  • Skupina B: Benfica, Napoli, Dinamo Kijev, Bešiktaš
  • Skupina C: Barcelona, City, Borussia Mönchengladbach, Celtic
  • Skupina D: Bayern, Atletico Madrid, PSV, Rostov
  • Skupina E: CSKA, Leverkusen, Tottenham, Monaco
  • Skupina F: Real Madrid, Borussia Dortmund, Sporting, Legia
  • Skupina G: Leicester, Porto, Club Brugge, Kopenhagen
  • Skupina H: Juventus, Sevilla, Lyon, DINAMO
  • NOSITELJI: Počeo je ždrijeb! Clarence Seedorf će poslagati nositelje u skupine od A do H.
  • 18:10 Ceremonijalni dio ždrijeba uskoro će završiti, a onda kreće ples kuglica.
  • 18:00 Počela je svečana ceremonija ždrijeba Lige prvaka. U izabranom europskom društvu je i hrvatski prvak Dinamo koji je izbacio Salzburg i drugu godinu u nizu izborio nastup u najjačem klupskom natjecanju u svijetu.
  • 17:40 Za dvadesetak minuta počet će ždrijeb Lige prvaka u Monte Carlu. Na ždrijeb je stigao i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić. Nakon ždrijeba bit će proglašen Uefin igrač godine.
  • 17:20 Iz Monte Carla javio se Elvir Islamović koji kao jedan od urednika 24sata sudjeluje u izboru Uefinog igrača godine. Pratite i prve reakcije nakon ždrijeba Lige prvaka, a evo kako je trenutno u Monte Carlu.
  • 17:00 Odmah nakon ždrijeba Lige prvaka bit će proglašen i najbolji igrač Europe. Za tu nagradu bore se Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann, a u izboru kao jedini hrvatski medij sudjeluje 24sata.
  • 16:35 "Modri" su u posljednjoj skupini i mogu izvući Barcelonu, Real Madrid, Bayern, Juventus, PSG, Arsenal... 
  • 16:30 Ždrijeb počinje u 18 sati, a 24sata je u Monte Carlu gdje ćemo se javiti s prvim reakcijama nakon što hrvatski prvak sazna svoje protivnike. 
  • 16:25 Dinamo čeka protivnike u Ligi prvaka nakon čudesne večeri u Salzburgu.

Jakosne skupine

SKUPINA 1: Real Madrid (Španjolska), Barcelona (Španjolska), Leicester City (Engleska), Bayern Muenchen (Njemačka), Juventus (Italija), Benfica (Portugal), Paris Saint-Germain (Francuska), CSKA Moskva (Rusija)

SKUPINA 2: Atletico Madrid (Španjolska), Borussia Dortmund (Njemačka), Arsenal (Engleska), Manchester City (Engleska) Sevilla (Španjolska), Porto (Portugal), Napoli (Italija), Bayer Leverkusen (Njemačka)

SKUPINA 3: Basel (Švicarska), Tottenham Hotspur (Engleska), Dinamo Kijev (Ukrajina), Lyon (Francuska), PSV Eindhoven (Nizozemska), Sporting (Portugal), Club Brugge (Belgija), Borussia Moenchengladbach (Njemačka)

SKUPINA 4: Celtic (Škotska), Monaco (Francuska), Bešiktaš (Turska), Legia Varšava (Poljska), DINAMO ZAGREB (HRVATSKA), Ludogorec Razgrad (Bugarska), Kopenhagen (Danska), Rostov (Rusija)

Uskoro javljanje iz Monte Carla...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom