Obavijesti

Sport

Komentari 4

Predsjednik Cibalije: Mi ćemo dobiti licenciju za Prvu HNL...

Predsjednik Cibalije: Mi ćemo dobiti licenciju za Prvu HNL...
1

Nikada nisam prestao vjerovati u ovu ekipu pa niti kada nam je Šibenik bježao čak 11 bodova. No najveće zasluge idu igračima koji su u posljednjih desetak dana izdržali sve i svašta, kaže Gagro

VIDEO

Cibalia se jučerašnjim remijem (0-0) u Šibeniku vratila u prvoligaško društvo. Velika fešta igrača, stručnog stožera, čelnika kluba, ali i vjernih navijača započela je već na Šubićevcu, a nastavljena u jednom restoranu u Pakoštanima. Pjevalo se i plesalo, sve u čast Cibalijinu povratku u nogometnu elitu.

No samo dan kasnije sve se vratilo u normalu. Već su započeli planovi prema sljedećoj sezoni, već se gleda prema prvoligaškom društvu gdje vinkovački prvoligaš ne želi plesati samo jedno ljeto.

- Evo, čestitam još jednom svim igračima, oni su najzaslužniji za povratak Cibalije u Prvu HNL. Mi smo imali turbulentnu sezonu u organizacijskom i stručnom smislu, bilo je dosta problema oko kluba. No, ipak ispunili smo svoje ciljeve i snove, vratili se u Prvu HNL - kazao je u razgovoru za Goal predsjednik Cibalije Miroslav Gagro pa nastavio:

- Nama je prije 18 mjeseci otvoren predstečaj, a paralelno smo morali financijski stabilizirati klub, smanjivati dugove te stvarati momčad za povratak u Prvu HNL. A to nije bio lagan zadatak. Cibalia prema tradiciji, infrastrukturi, organizaciji kluba pa i troškovima daleko nadmašuje Drugu HNL pa smo se ove godine morali vratiti u elitu. To smo i uspjeli.

Ipak, tijekom sezone je bilo velikih problema...

- Osobno, nikada nisam prestao vjerovati u ovu ekipu pa niti kada nam je Šibenik bježao čak 11 bodova. No, ponavljam, najveće zasluge idu igračima koji su u posljednjih desetak dana izdržali sve i svašta, pokazali karakter i bili na razini. Velike zasluge idu i našim trenerima (Milinović, Bojko i Mršić) koji su kroz sezonu vodili ovu momčad.

Predsjednik Cibalije poručuje kako fešta još nije gotova.

- Novu feštu u Vinkovcima pripremamo već u srijedu navečer, vjerujem da ćemo još jednom dostojno, uz naše vjerne navijače, proslaviti povratak Cibalije u Prvu HNL. A onda idemo raditi.

Cibalia još nije dobila licenciju za nastupe u Prvoj HNL.

- Mislim da s time neće biti problema, napravili smo baš sve što je od nas HNS tražio. Zaključno sa 31. prosincem 2015. godine smo dugove sveli na 'nulu', sve napravili zdravim sponzorskim novcem. Istina, tada nas je iznenadila i jedna predstečajna rata, ali vjerujem da će sve biti OK. Još čekamo službenu potvrdu.

Cjeloviti intervju pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović