Obavijesti

Sport

Komentari 61

Prilično smo jaki kad nam Šime Vrsaljko nije u prvoj postavi

Prilično smo jaki kad nam Šime Vrsaljko nije u prvoj postavi
4

Na treningu je izbornik 
Ante Čačić na lijevi bok u prvu momčad gurnuo Ivana Strinića, a na desno krilo Marcela Brozovića. Iz prvih 11 su tako ispali Šime Vrsaljko i Marko Pjaca

VIDEO

Eh, da nam je znati koji će sastav Hrvatske istrčati protiv nas, komentirali su turski novinari, naslonjeni na ogradu, promatrajući trening Hrvatske. Raspitivali su se kod god su stigli, no jedanaest “kockastih”, koji će istrčati na Parku prinčeva, ne zna nitko osim izbornika. I baš u trenutku kad su digli ruke, stigla im je pomoć s neba.

- Ante, podijeli markere - rekao je Ante Čačić svom pomoćniku i imenjaku Miši.

A ovaj je iste sekunde krenuo. Prvi je dao Srni, potom stoperima Vidi i Ćorluki te lijevom bočnom Ivanu Striniću. U veznoj liniji bili su Badelj, Modrić i Rakitić, na krilima Brozović i Perišić, a u napadu Mario Mandžukić.

Turske kamere odmah su se upalile, telefoni se užarili… Dva dana prije utakmice Ante Čačić otkrio im je sastav Hrvatske. Ili možda nije? Ruku na srce, nikad u povijesti hrvatske reprezentacije izbornik nije na otvorenom treningu, na kojem u prvih 15 minuta sudjeluju mediji, otkrio sastav. No sve je zainteresirao Marcelo Brozović, koji je, ako je vjerovati Čačićevim markerima, iz momčadi izbacio Marka Pjacu.

- Posljednjih mjesec dana Brozović tu poziciju igra u Interu. On igra desno, ja lijevo i to jako dobro izgleda – rekao je Ivan Perišić.

Pokretanje videa...

03:31

Najveći problem Čačić ima na lijevom bočnom gdje još važe hoće li igrati Vrsaljko ili Strinić. Svi turski mediji odmah su javili da će u nedjelju na lijevom boku biti - Strinić.

- Gospodo, morate napustiti trening - obavijestilo nas je osiguranje nakon 15 minuta treninga.

I baš kad smo odlazili igrači su počeli skidati markere. Možda im je bilo vruće, jer u Deauvilleu je 25 stupnjeva. A možda su uspješno prevarili sve prisutne. Tko će ga znati, možda je, na kraju krajeva, to doista sastav koji će istrčati u nedjelju u 15 sati….

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka